L'Atlético Levante UD torna a sumar de tres i entra en llocs de Play off

At. Levante UD: A. Primo, A. Alonso, M. Navarro, Sellés, Jordi (C. Espi, 61’), A. Matheus (Bekkouche, 61’), Lass, Edgar Alcañiz, Cambra (Pulpón, 80’), Xavi Grande i Paco Cortés (C.Jiménez,85’).

CD Castellón ‘B’: Sergi Torner, José Albert (José Ruiz, 73’), Miñana, Luca, Victor Ferrando, Germán (Vidorreta, 68’), De la Víbora (Pepe, 59’), Albert, Púnzalo, Murcia i Hugo.

Gols:

1-0. Cambra, min. 22

2-0. Bekkouche, min. 90+3

L'Atlético Levante UD venç al CD Castellón B i suma la seua segona victòria consecutiva per a entrar en llocs de play off. El gol de Cambra en la primera mitat i de Bekkouche sobre la botzina li donen el triomf als d'Álvaro Del Moral.

Un partit on els llevantinistes van dominar i van generar majors ocasions de gol. Obria el marcador Cambra amb un tir llunyà des de fora de l'àrea. El filial granota estrenyia en àrea rival, amb desborde d'Alyson i Paco Cortés per les bandes filtrant passes a l'àrea. Malgrat el perill, l'Atlético Levante UD s´anava al descans amb avantatge per la mínima, 1-0, valia el gol de Cambra.

En la segona mitat els albinegros van estrényer a la recerca de l'empat. Bona actuació de Cosí sota pals que evitava les taules en el lluminós. El pal evitava un autèntic golàs del juvenil Paco Cortés. Poc li va faltar també a Espi per a vore porteria. El davanter es va llançar amb tot i per mil·límetres no va arribar a una pilota que només havia d'espentar en la línia de gol. Amb un Atlético Levante UD tancat arrere en els últims minuts, Bekkouche posaria la guinda del pastís en el descompte. Una bonica jugada del central acabat d'entrar Carlos Jiménez que li filtrava una passada a l'algerià. Potent llançament de Bekkouche per a fer el 2-0 i donar-li els tres punts al filial llevantinista que es troba en llocs de play off.