Skip to main content
VA
Levante UD Juvenil

Les claus de l'èxit del Juvenil A

El Juvenil A va celebrar diumenge passat la consecució del títol de Lliga del Grup 7 de Divisió d'Honor. Un èxit que es va aconseguir per segona vegada en la història i que va posar la guinda a la gran temporada realitzada per l'equip dirigit per Eugenio Ribera. Després d'uns dies en què s'ha pogut assimilar eixe moment històric, el Director del Planter Granota Joaqui Navarro, l'entrenador Eugenio Ribera i els jugadors Nico Font i Pablo Rosón ens revelen quins han sigut les claus de l'èxit del conjunt llevantinista.

El tècnic ho té clar. “És un grup d'amics que s'ajunten per a competir i, més enllà del futbolístic, l'èxit ha tingut a vore amb els seus valors humans, amb la cohesió que han tingut dins del vestuari i amb com han afrontat el dia a dia amb un nivell de professionalitat molt alt”, comenta Euge Ribera. Així mateix, l'entrenador afirma que este títol s'ha anat cuinant a poc a poc perquè “des del primer moment no volíem carregar amb la responsabilitat d'exigir-nos alguna cosa que és molt complicat d'aconseguir. Sí que és una cosa que veient la primera volta de l'equip i veient com comencem la segona i com rendim en Copa del Rei pensem que teníem opcions reals”. El capità Nico Font coincidix amb el mister i assegura que “es van aconseguint molts objectius, acabes la primera tornada primer amb tants punts d'avantatge… i ací veus que estàs molt prop d'aconseguir-ho”.

Per part seua, Pablo Rosón, jugador que va recalar en l'entitat llevantinista esta temporada, explica amb emoció com està vivint esta primera temporada com granota, un any que mai oblidarà: “És la primera vegada que estic fora de casa i, malgrat això, la veritat és que des del primer dia va ser tot molt bé. Tant els treballadors de residència com els companys van fer tot molt més amé i el procés d'adaptació relacionat al futbol també el van facilitar”.

El Juvenil A, després de finalitzar la competició de lliga a la qual li queden tres jornades per disputar-se, tindrà per davant un repte molt bonic: la Copa de Campions. De cara a este campionat, Joaqui Navarro, Director del Planter Granota, té clar com ha d'afrontar-ho l'equip. “Hem de continuar donant la nostra millor versió, seguir en la línia de joc que l'equip està mantenint durant tota la temporada i anar partit a partit com hem fet durant tot l'any”. “És un repte molt bonic, anirem amb moltes ganes i amb molta il·lusió”, afig Nico Font.