VA
Primer Equip

Orgull i indignació en Butarque

El Levante UD va finalitzar el partit disputat en l'Estadi Municipal Butarque amb un sabor agredolç. D'una banda, l'equip es va sentir orgullós per l'esforç i treball realitzat davant el líder de la categoria, i amb la sensació d'haver-se pogut portar els tres punts, però, d'altra banda, va mostrar la seua incredulitat i impotència davant decisions del col·legiat en accions importants del partit que els llevantinistes no van acabar d'entendre.

El conjunt granota va saltar al terreny de joc molt ficat i amb la clara intenció de fer mal al seu rival demostrant que no s'espantava en la visita al líder. Els de Javi Calleja es van fer immediatament amb la possessió de l'esfèric i, com a conseqüència, amb el control del partit. Des de la tranquil·litat que aporta la sensació que les coses ixen bé, avançaven metres i rondaven l'àrea contrària. Als pocs minuts, Capa va posar la pilota en l'àrea buscant la rematada de Carlos Álvarez però va aparéixer la defensa local per a enviar l'esfèric a córner. Poc després, Pablo Martínez ho va intentar amb un potent llançament des de fora de l'àrea que es va anar prop del pal dret. Tan sols cinc minuts més tard, el ‘10’ granota va enviar la pilota al fons de la xarxa anotant un autèntic golàs de falta i trencant la imbatibilidad de Diego Conde que havia aconseguit el rècord de minuts sense encaixar un gol per part d'un porter del CD Leganés.

El punt va consolidar la confiança de l'equip i, a pocs minuts de finalitzar el primer temps, el Levante UD va anotar el 0-2 després de la rematada de Dani Gómez al aprofitar un rebutge després del primer intent de Vezo. El col·legiat va anul·lar el gol. Una decisió molt protestada davant la incredulitat de tots els presents que no trobaven explicació al succeït.

Després del pas per vestuaris, els llevantinistes van tornar a buscar la porteria local i ho van intentar amb un servei de cantonada que Giorgi va rebre a l'interior de l'àrea. El migcampista li la va deixar a Oriol i va aparéixer el porter per a allunyar el seu tir. Poc després, el col·legiat va assenyalar la pena màxima a favor dels locals i Miguel no va malgastar l'ocasió per a establir l'empat. Més tard, el CD Leganés va pujar al marcador el segon tant per mediació de Raba en una acció en la qual es va cometre una falta molt clara sobre Capa que no va ser assenyalada. La indignació del conjunt granota va anar a més i finalment va tornar de buit del camp del líder en un partit en el qual es va posar tot de cara però va anar canviant el rumb conforme va anar avançant el cronòmetre.