VA
Primer Equip

Repartiment de punts entre el Levante UD i la SD Eibar

There are no reactions yet. Be the first!

Levante UD i SD Eibar es van repartir els punts en el Ciutat de València en un partit que va tindre una mitat per a cada equip i en el qual el conjunt basc va demostrar la seua eficàcia de cara a gol. Malgrat que els blaugranes es van avançar en el marcador amb un gol de Dela, els visitants van remuntar el resultat. El conjunt granota no va baixar els braços i va acabar empatant amb una gol de Bouldini.

Els llevantinistes van entrar al partit amb bones sensacions i van aconseguir transformar eixe bon estat en gol. Ho van fer després d'unes mans de Juan Berrocal en l'àrea que van ser penalitzades i Dela des dels onze metres no va fallar. El Levante UD es va fer amb la possessió de l'esfèric i, amb ella, va tractar de dominar el joc. L'equip va buscar engrandir distàncies amb una bona combinació entre Cabello i Dani Gómez. El davanter va rematar des de l'interior de l'àrea, però el porter va allunyar l'esfèric. Roger Brugué, que hui va lluir el braçalet de capità, també va provar fortuna amb un tir que es va anar alt. I del possible segon gol local… a l'empat. Tejero va establir l´1-1 en el marcador amb una potent sabatada que va acabar en el fons de la xarxa.

La possessió de la pilota es va anar repartint entre els dos equips amb el pas dels minuts i els valencians van continuar intentant-ho per a tornar a posar-se per davant abans d´anar-se al descans. Per la seua part, la SD Eibar ja no va inquietar al conjunt granota, per la qual cosa va tindre l'encert de convertir el seu únic tir a porta en gol.

Després del pas per vestuaris, el Levante UD va protagonitzar la primera ocasió amb un tir de Dani Gómez, després de l'assistència de Sergio Lozano, que va acabar en servici de cantonada. El conjunt basc ho va intentar amb una bona assistència de Stoichkov, però Andrés Fernández va estar molt atent per a eixir i evitar la rematada. Els de Felipe Miñambres van respondre ràpidament amb una nova oportunitat de Dani Gómez. Finalment, la SD Eibar va tornar a colpejar i ho va fer aprofitant-se d'un error defensiu dels locals. Tejero va traure profit de l'acció i va anotar per segona vegada. Dos tirs a porta, dos gols.

Malgrat això, els blaugranes van insistir, van persistir i van obtindre el seu recompensa. Oriol va posar la pilota per a Brugui, qui es va recolzar en Bouldini, va tornar a arreplegar l'esfèric en l'àrea i va batre a Luca. No obstant això, l'alegria va durar ben poc, ja que, després de la revisió del VAR, el col·legiat va anul·lar el gol del “7” granota. Els llevantinistes van tornar a tirar d'orgull i casta i no es van donar per vençuts. Ja en l'últim minut del temps reglamentari, el Levante UD va aconseguir el gol de l'empat amb un centre a l'àrea de Carlos Álvarez que Bouldini va rematar de cap.