Skip to main content
VA
Femení

Un gran homenatge a les esportistes campiones abans del Levante UD-FC Barcelona Femení

Els prolegòmens i l'ambient que van envoltar al partit entre el Levante UD i el FC Barcelona, dos dels grans històrics del futbol femení espanyol, van ser en sí un homenatge a les esportistes campiones des de tots els angles. Les jugadores de la Fundació del Levante UD, les campiones d'Espanya sub12 del nostre Planter Granota o les futbolistes que van alçar la Copa del Món a Austràlia i Nova Zelanda a l'estiu de 2023, amb l'homenatge realitzat pel nostre club pel seu èxit, van centrar l'atenció en el nostre Ciutat de València.

Les jugadores de la Fundació del Levante UD, entre elles les integrants del nostre pioner Levante UD EDI Femení, van viure moments molt especials. En primer lloc, van poder presenciar el calfament del Levante UD Femení des de la pròpia gespa, veient com les pupil·les de Sánchez Vera es preparaven per al vibrant partit enfront del millor equip del Món, el FC Barcelona. Posteriorment, van poder xocar la mà a les jugadores en retirar-se al túnel de vestuaris. Però la festa per a les nostres esportistes supercapacitades no acabava ací: dos dels seus integrants, Lorena Valdeolmillos i Sara Ahuir van tindre l'oportunitat de col·locar la pilota oficial del partit en la peanya, davant de quasi 11.000 aficionats que disfrutaven des de les graderies del Ciutat de València. I, per a acabar, es van fotografiar en el posat oficial del partit amb el Levante UD Femení. Un dia per al record.

 

El futbol femení granota va aconseguir un altre èxit important esta setmana, com va ser que diverses de les integrants del Planter es proclamaren campiones d'Espanya sub12 amb la Selecció valenciana. Imilce Domínguez, María López, Claudia Doménech, Excel Osaosemwen, Ester Medina, Amalia Benavent i Adriana Alegre van saltar al terreny de joc del coliseu llevantinista per a realitzar la treta d'honor i també rebre l'ovació del públic allí present. Sens dubte, altres xicotetes que no oblidaran el succeït este Diumenge de Pasqua en el Ciutat.

 

El nostre club, dins de la iniciativa ideada enguany al costat del nostre patrocinador Fibra València i també pionera en la Lliga F, va voler reconéixer a les campiones del Món del FC Barcelona amb la Selecció espanyola el gran èxit del passat estiu. De la mà de les nostres conselleres Maribel Vilaplana i Ruth García; el president d'honor del Levante UD Paco Fenollosa; i la responsable de Relacions Institucionals del Levante UD Femení, Marisa Blay; van arreplegar el seu obsequi Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo, Cata Coll, Irene Paredes i les exllevantinistes Alexia Putellas i Ona Batlle.

 

El grup d'aficionades més fidels que sens dubte el nostre equip femení, la Penya Levante UD Femení, va fer un altre pas en el seu suport realitzant un emotiu acte en la Llotja d'Honor del Ciutat de València en l'intermedi del partit enfront del FC Barcelona. La seua presidenta, Amparo Sáiz, va entregar un diploma a les campiones d'Espanya sub12 amb la Selecció valenciana. En l'acte van participar també, a més de Ruth García i Marisa Blay, la directora general del Levante UD Femení, Maider Castillo, i Vicente Mora, coordinador del futbol base femení del Levante UD.

 

Per a rematar la festa del futbol femení, en finalitzar el partit tant les integrants del Levante UD com les del FC Barcelona van repartir entre els aficionats i aficionades del Ciutat de València una bona quantitat de pilotes oficials de la Lliga F. Alguns afortunats van poder atrapar esfèrics firmats per totes les futbolistes que componen la primera plantilla del Levante UD Femení.

 

Montse Tomé, seleccionadora nacional absoluta, va estar present en la Llotja d'Honor del Ciutat de València prenent nota de tot el que va succeir durant el partit del Levante UD Femení contra el FC Barcelona. Cal recordar que, a més de totes les convocades del conjunt culer, Alba Redondo i María Méndez van rebre la citació de l'entrenadora (també exgranota, per cert).