VA
Primer Equip

Una victòria per a continuar creient

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD, amb el suport de 1.500 aficionats, va aconseguir una important victòria en la seua visita a l'Estadi de la Ceràmica que li permet seguir molt viu en la lluita pels primers llocs de la taula classificatòria. Álex Muñoz i Roger Brugué van ser els encarregats d'anotar els dos primers tants que van servir perquè el conjunt granota afrontara el descans amb avantatge en el marcador i Dani Gómez, als pocs minuts de reprendre's el partit, va anotar el tercer gol amb el qual el va sentenciar.

El conjunt granota arribava a Vila-real amb un únic objectiu: guanyar. Els de Felipe Miñambres eren conscients que aconseguir la victòria era obrir porta que li portava al camí de continuar creient en este últim tram de temporada. Davant tenia a un Villarreal CF B que es troba en plena lluita per aconseguir la permanència. D'esta manera, amb les espases enlaire, els dos equips saltaven a la gespa tractant de donar el primer colp al seu rival. Després d'uns primers minuts en els quals els dos tractaven si es fes amb el domini del joc, el Levante UD va inaugurar l'electrònic amb una falta executada per Pablo Martínez que Iker Álvarez va rebutjar. La pilota va caure als peus d'Álex Muñoz i, sense dubtar-ho, el va enviar al fons de la xarxa. Este primer tant li va donar vida al conjunt granota que va voler engrandir distàncies. Ho va intentar Dani Gómez amb un llançament que el porter va enviar a córner i Carlos Álvarez amb una falta que també va acabar en servici de cantonada.

El Villarreal CF B no va baixar els braços i, prop de la primera mitja hora, va buscar l'empat amb major ímpetu. Ontiveros va provar fortuna des de fora de l'àrea, Pablo Íñiguez va posar un perillós centre que el va acabar allunyant Dela quan semblava que es colava en la porteria granota i Carlo també ho va intentar amb un potent llançament des de la frontal que va atrapar Andrés Fernández. Després d'estos minuts en els quals els locals van apretar, el Levante UD va posar el 0-2 per a anar-se al descans amb major tranquil·litat. Roger Brugué, després d'una bona assistència de Sergio Lozano, va ser l'encarregat d'anotar el segon de la vesprada.

Després de les indicacions del descans, el joc es va reprendre i va arribar el tercer per als llevantinistes. Després d'una sèrie de rebutges a l'interior de l'àrea, la pilota va caure als peus d'Andrés García, que, des de la dreta, va posar el centre perquè Dani Gómez, entre dos defenses, aconseguira estirar el peu per a enviar l'esfèric al fons de la xarxa. El 0-3 pràcticament deixava sentenciat el partit, però el Villarreal CF B tenia una cosa molt important pel que lluitar i no es va rendir. Forés, amb un llançament desviat; C. Romero, amb un tir creuat que es va anar fora; i Ontiveros, amb un llançament que va interceptar Andrés Fernández, van voler retallar distàncies en el marcador. Finalment, els gols d'Álex Muñoz, Roger Brugué i Dani Gómez van servir perquè el Levante UD es retrobara amb el triomf fora de casa i continue en la lluita de la zona alta de la classificació.