Skip to main content
VA
F. Sala

Victoria in extremis d'un corretjós Levante UD FS

El Levante UD FS va assestar l'estocada definitiva a l'Atlético Mengibar FS mancant 16.9 segons del final en un Pavelló Municipal de Paterna que va vibrar amb un partit disputat fins a l'últim segon.

No va arrancar de la millor manera el partit per als interessos granotes. Parreño al minut tres de partit donava avantatge als visitants després d'anotar en pròpia porteria. Ho va remeiar ràpid Peléh, que tan sols un minut després igualava la contesa i donava inici a la seua particular exhibició golejadora en la vesprada del dissabte. Després, va ser de nou el brasiler l'encarregat d'avançar als de Carlos Márquez. Malgrat això, igual que va aconseguir el conjunt granota minuts abans, Isma Vacas equilibrava el marcador en la següent jugada. Quan es va aproximar el descans, Karim en primer lloc, i tot seguit Pablo García, manaven el partit amb empat a tres al descans.

Ja en la segona part, Puerma va tornar a posar per davant als de Jaén amb un gran gol a la mitjana volta. La rèplica va tardar a arribar i amb menys de deu per al final el partit va entrar en ebullició. Pablo García sumava el seu segon tant, però tan sols dos minuts després era expulsat amb roja directa. El Levante UD FS va resistir la inferioritat numèrica i es va fer fort en dos minuts que es van fer eterns en el Pavelló Municipal de Paterna. A tan sols dos del final, Peléh forçaria la roja de Tortu i serien els visitants els que perdrien un efectiu. El gol va tardar a arribar, no obstant això l'ala-tancament brasiler va trobar el lloc a menys de 17 segons per al xiulet final. No va ser l'últim moment de nervis, perquè en la celebració va vore la segona cartolina groga en retirar-se la camiseta de joc i va deixar als seus amb un menys. L'Atlético Mengibar va desplegar el porter jugador i fins i tot amb dos homes més sobre el 40x20, el conjunt llevantinista va resistir l'ímpetu dels andalusos.