Skip to main content
VA

Organigrama Levante UD

Image

Pablo Sánchez

President

Nascut en 1974, és abonat del Levante UD des de l'any 2002 i acudeix a l'estadi amb la seua dona i els seus tres fills des de llavors. Forma part del Consell d'Administració del Levante UD des de l'any 2018.

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Valladolid.

Empresari, soci i director general del grup d'empreses Van Hessen a Espanya, dedicada a la producció i comercialització de budell natural per a embotit, productes farmacèutics i aliments per a mascotes, entre altres.

Image

Francisco Fenollosa

President d´Honor

Nascut el 19 d'abril de 1932. Casat i amb dos filles. Dedicat des dels 20 anys i fins a la seua jubilació a gestionar la publicitat del Diari Las Provincias.

 

Abonat del Levante UD des de 1946 i accionista des de la seua conversió en Societat Anònima en 1994.

 

Des de 1980 viatja com a responsable de l'expedició llevantinista en els desplaçaments del Levante UD.

 

Membre del Consell d'Administració des de 1995. En 2008 és nomenat President d´Honor del Club. Membre del patronat de la Fundació Levante UD Cent Anys des de la seua constitució en 2009.

 

Va rebre la Medalla d'Or de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana de mans del seu president, Sr. Vicente Muñoz. També va rebre la Medalla d'Or del COTIF en 2014 i la Medalla de Plata del CD Alcoyano.

 

En 2010 rep el Premi a Tota una Vida dedicada a l'Esport per part de l´Ajuntament de Moncada, el seu poble natal.

 

En agraïment a la seua labor, té una Penya Llevantinista i un Torneig de Futbol amb el seu nom.

Image

Braulio Pastor

Vicepresident

Nascut a València el 7 de novembre de 1960, en el si d'una família arrelada en els Poblats Marítims, és aficionat al Levante UD des de la seua adolescència. Abonat del club des dels anys 90 i assidu a la llotja VIP; en la seua joventut va arribar a militar en les categories inferiors del Levante UD.

 

Actualment és el president de la secció del club de futbol sala del Levante UD.

 

Llicenciat en Dret per la Universitat de València, està casat i té dos fills, i exerceix la professió de Gestor Administratiu, dirigint el seu grup de gestió: Grup Gestoria Pastor, una empresa familiar fundada en 1929. A més, desenvolupa una destacada activitat de Logística de l'Automòbil.

Image

José Danvila

Conseller Delegat

Nascut el 8 d'agost de 1975 a València.

 

Empresari valencià que gestiona la segona generació de l'empresa familiar, Verdeveleno SL, dedicada a nivell internacional a l'adobat de pells i que, amb l'evolució dels anys, actualment compta amb entre els seus clients amb les signatures més prestigioses del sector de la marroquineria.

 

És un gran aficionat al futbol i ja va començar a anar a vore al Levante UD en els anys 90 quan l'equip militava en Segona Divisió B i des de llavors va seguir la seua afició fins a ser hui dia abonat de la Llotja VIP.

Image

Maribel Vilaplana

Consellera

Amb la seua incorporació al Levante UD, Maribel Vilaplana tanca un cercle que va començar fa 30 anys quan informava de l'equip a l'inici de la seua carrera com a periodista en la 97.7 Ràdio on precisament era una de les persones que cobria la informació del Levante UD.

A partir d'eixe moment desenvolupa la seua carrera com a periodista en Televisió Espanyola i Canal 9, on es va convertir en un dels rostres informatius més coneguts i habituals de la xicoteta pantalla.

Els últims 10 anys la seua trajectòria professional està lligada a la consultoria, assessorament i formació de la comunicació especialitzada en l'àmbit directiu, executiu i empresarial.

Image

Ruth García

Consellera

Ha estat lligada al Levante UD des de l'any 2004 on va jugar 9 temporades seguides en la seua primera etapa, i després de cinc anys en l'FC Barcelona, va tornar al Levante UD en 2018 on va jugar durant dos temporades. Ha sigut internacional en més de 50 ocasions amb la Selecció Espanyola de Futbol.

A partir de 2020 va començar a fer-se càrrec de les Relacions Institucionals i de la secretaria tècnica del Levante UD Femení. Ha rebut nombrosos premis i reconeixements pel treball durant tota la seua trajectòria com a futbolista.

Image

Héctor Blasco

Conseller

Presideix Europa Travel on a més desenvolupa la planificació estratègica. Llicenciat en Dret ha sigut director d'Assessoria Jurídica, Màrqueting, Administració, Finances i Informàtica de Mercadona.

Des de 1999 és a més director general d'UMIVALE Activa. 

Com ell mateix diu, és “llevantinista de tercera generació”. De fet, els seus primers records veient al Levante UD van lligats a la companyia del seu iaio, per la qual cosa té una vinculació sentimental a l'equip.

Image

David Gómez

Conseller

David Gómez Blasco compta amb formació universitària en Administració d'Empreses amb postgraus en l'àmbit empresarial i financer.

La seua experiència professional és de més de 30 anys sempre en el sector financer i concretament en l'àmbit bancari on continua treballant en l'actualitat.

Porta diversos anys vinculat al Levante UD i assistix assíduament als partits en el Ciutat de València.

Image

Javier García Murillo

Conseller

51 anys, casat i amb dos fills. 

Químic Industrial per la Universitat de València i 
PDG-12 per la *IESE Business School-Universitat de Navarra. 

Directiu de multinacional química de matriu alemanya a Espanya amb més de 25 anys d'experiència en el sector i responsable de negoci en diversos països a nivell europeu i mundial. 

Levantinista i accionista des de 2003 acudix amb la família a l'estadi habitualment i col·labora intensament amb la Fundació des de 2017 en diverses funcions dins del seu Patronat

Image

María Villanueva

Consellera

Nascuda el 22 de juny de 1996 a València.

Es va criar en el Cabanyal i va entendre des de molt xicoteta el que significava el sentiment levantinista. Es va abonar per decisió pròpia i amb total convenciment poc després de complir els 10 anys. Va formar part durant tres anys de la graderia Llevant Fans 1909, ha acompanyat a l'equip amb desplaçaments per tota Espanya i, malgrat viure fora de València durant els últims huit anys, continua anant assíduament al Ciutat i seguix amb interés i entusiasme el dia a dia del club.

Graduada en Periodisme, va començar a fer els seus primers passos en mitjans de comunicació amb tot just 16 anys. Va treballar en la 99.9 València Ràdio durant dos anys i va realitzar multitud de col·laboracions en altres capçaleres radiofòniques i també en premsa digital escrita, sempre entorn del Llevant.

Es va traslladar a Madrid en 2016 per a treballar en el Departament de Comunicació d'Atresmedia, on continua hui dia.

Image

Alberto Villanueva

Conseller

Levantinista des de la seua joventut,  va sentir l'orgull granota quan va començar a anar al Nou Estadi amb "l'  abonament escolar gratuït de graderia” que regalava el Club en els col·legis, desenvolupant un sentit de pertinença a les nostres barres blaugranas que ha marcat la seua vida i el qual tracta de transmetre tant a la seua família com als seus afins.

Format com a Enginyer en Organització Industrial i en postgraus en l'àmbit de la gestió, actualment exercix un rol directiu  directiu en una empresa global del sector de l'embalatge.

L'amor i la responsabilitat que sent com a levantinista li ha portat a implicar-se en projectes com el mecenatge del Museu Virtual, fundar la Penya Vent de Llevant o presidir l'associació del FROG que va nàixer amb l'objectiu de defendre els interessos del Levante UD. 

Image

Jorge Lucas

Secretari

Nascut el 22 de juliol de 1966, va cursar estudis de Batxillerat en el Col·legi d'Escola Pia de València i, posteriorment, la llicenciatura de Dret en la Facultat de València. Incorporat a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València l'any 1993 i, des de llavors, Advocat en exercici, amb despatx obert a València, especialitzat en Dret Privat, Dret Mercantil i Dret Esportiu. És actualment Compliance Advisor en nombroses societats.

 

Ha sigut membre dels Comités de Jurisdicció i d'Apel·lació de la F.F.C.V. i durant diversos anys ha exercit la labor d'Assessor Jurídic del Comité Tècnic d'Àrbitres de la F.F.C.V. Membre del Comité d'Experts de la F.F.C.V., i de diversos Comités de la Lliga Nacional de Futbol Professional, ha assessorat diversos clubs de la Comunitat Valenciana, havent participat en nombroses ponències i congressos especialitzats en matèria esportiva. És President de la Junta Electoral de la F.F.C.V.

 

Accionista de la Societat des de la seua constitució com a Societat Anònima Esportiva, ha exercit diversos càrrecs en esta, havent sigut membre del seu Consell d'Administració.

 

Actualment és el Secretari del Consell d'Administració de la Societat, Assessor Jurídic del Club i Director del Departament d'Integritat.

Director General i RRHH

Pedro Sáiz

Directora de Comunicació i RREE

Puri Naya 

Director Esportiu

Felipe Miñambres

Directora Futbol Femení i Direcció esportiva Primer Equip

Maider Castillo

Director de  Desenvolupament de Negoci

Miguel Miró