Noticia

Descarga s'incorpora als entrenaments amb el grup

El Levante UD ha tornat als entrenaments este matí en la Ciutat Esportiva de Buñol, en una sessió marcada de nou per les nombroses baixes per molèsties que arrosseguen alguns jugadors, encara que la nota positiva la va protagonitzar Descarga amb la seua volta als entrenaments.
Miguel Ángel no va poder exercitar-se ja que va haver d'anar-se a l'Hospital 9 d'octubre per un dolor abdominal per a realitzar-se unes proves.
David Castedo, per la seua banda, va treballar amb els fisioterapeutes ja que continua tractant-se de les seues molèsties en el genoll esquerre.
Kujovic, amb els seus problemes en el genoll dret, va treballar al marge del grup tant en el gimnàs com en el terreny de joc.
A més, van treballar en el gimnàs Rubiales, per un colp en el vast extern de la cama esquerra, però que no li impedirà treballar amb normalitat demà dijous, i Tejera que arrossega unes molèsties en el tríceps del braç dret.
Álvaro, a pesar que havia començat l'entrenament amb el grup, va haver d'acabar la sessió treballant en solitari ja que seguix amb molèsties en el primer dit del peu per la seua artritis traumàtica.
Finalment Riga, ha continuat amb el seu treball al marge amb un entrenament de readaptació a l'esforç.
La bona notícia del matí la protagonitzava el capità llevantinista, Iñaki Descarga, que després d'unes quantes setmanes de baixa per una ruptura fibril•lar en l'adductor, hui va rebre l'alta mèdica i es va incorporar amb normalitat amb la resta del planter.