Noticia

El Levante UD, a per la seua primera victòria en Ipurúa este diumenge

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 30/10/2008 09:59h.
El Levante UD buscarà sumar una victòria històrica en l'Estadi d'Ipurúa, al tractar-se de la primera en la història ja que en el cas que els de Luis García tornaren amb els tres punts trencarien amb una estadística negativa després de deu desplaçaments a Eibar.
Levante UD i Eibar únicament s'han vista la cara en Segona Divisió, i ho han fet en deu ocasions, amb un saldo favorable als armers de 6 victòries i 4 empats.

A pesar que el primer enfrontament entre ambdós conjunts data de la campanya 89-90 i va finalitzar amb un 4-2, centrant-nos en els encontres disputats en la dècada del 2000, els llevantinistes han aconseguit 3 empats (05/06: 1-1, 02/03: 0-0 i 00/01: 0-0) i 2 derrotes (01/02: 7-0 i 03/04: 2-0).

La derrota més dolorosa es va produir en la campanya 01/02, quan els de Pepe Balaguer tornaven amb un 7-0.

Però Ipurúa també porta bons records als llevantinistes, ja que en la temporada de l'últim ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, Diego Camacho empatava l'encontre en el minut 92 i deixava al Levante UD, a dos jornades del final de la temporada, depenent de si mateix.
Noticia

Pla de viatge a Granada

L'expedició llevantinista viatjarà el divendres a Granada per a disputar el dissabte a les 13 hores el partit corresponent a la Jornada 17 de la Lliga Santander davant del Granada CF. L'equip està citat el divendres a les 16:45 hores en l'Estadi Ciutat de València per a eixir en vol xàrter des de Manises a les 17:45 hores amb arribada...

El Levante UD repartix somriures i il·lusió entre els xiquets ingressats en La Fe, Clínic i Doctor Peset

Els jugadors i jugadores del Levante UD han realitzat la tradicional visita als xiquets ingressats en els hospitals valencians La Fe, Doctor Peset i Clínic. Amb la seua visita, els futbolistes han tret el somriure als més xicotets i als seus familiars.Blau i Grana, junt amb Roger, Morales, Postigo, Iván, Miramón, Clerc, Ruth, Soni, Corredera i Palacios han visitat als...