Noticia

El Levante UD inaugura l´exposició fotogràfica 110 Anys de Llevantinisme

El Levante UD dóna inici este dimarts 29 d'octubre l'exposició fotogràfica 110 Anys de Llevantinisme, un recorregut dels 110 anys de la nostra història en 110 imatges recopilades pel club granota i unides en una obra feta per a l'ocasió per l'artista Carlos Carsí. La mateixa estarà exposada durant esta setmana entre les 08:00 i les 15:00 hores en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.

L'exposició ha sigut inaugurada este dilluns per l'alcalde Joan Ribó, amb la presència del president del Levante UD Quico Catalán, el president d'Honor Francisco Fenollosa i els membres del Consell Luis Calero, Ramón Vilar i Braulio Pastor.

L'exposició tindrà caràcter itinerant i estarà exposada en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Les setmanes del 4 al 10 de novembre i de l'11 al 17 del mateix mes "110 Anys de Llevantinisme" estarà exposada en el Mercat de Colom.


Noticia

El Levante UD, destacat protagonista en la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019

El Levante UD va ser un dels grans protagonistes de la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019 celebrada en el dia d'ahir a Paterna. Els premiats de l'entitat llevantinista van ser els següents:Quico Catalán – Premi HonoríficLuis García Tevenet - Millor entrenadorArturo Molina - Millor centrecampistaPaula Tomás - Campiona d´EuropaEva Navarro - Campiona del Món i d´EuropaGema Climent - Millor...