Noticia

El Levante UD no coneix la derrota en el Ciutat de València davant del Getafe CF

El Levante UD buscarà este diumenge continuar amb la ratxa de resultats davant del Getafe CF, després que les estadístiques mostren que els llevantinistes mai han perdut a casa davant del conjunt madrileny en lliga, en cap de les set ocasions en què s'han vist les cares en Primera, Segona i Segona “B”.
L'empat és el resultat que més es repetix en els enfrontaments entre ambdós conjunts, amb un total de cinc ocasions en què va haver-hi repartiment de punts. (1a Divisió: 06/07 1-1, 04/05 0-0, 2a Div: 03/04 1-1, 00/01 3-3, 2a Div. “B” 91-92, 0-0)
A més, els dos enfrontaments entre Levante UD i Getafe CF en els que els llevantinistes van eixir victoriosos van ser en 2a Divisió (temporades 02/03 1-0 i 99/00 2-0), mentres que en 1a Divisió, en les dos temporades en què ambdós es van veure les cares, el resultat va ser d'empat.
En estos enfrontaments en la màxima categoria del futbol espanyol, la passada campanya amb Abel Resino al capdavant del conjunt granota, s'aconseguia un empat a un gol amb tant de Riga (4') i Berenguer (56'), i amb la polèmica del gol anul•lat a Descarga per Delgado Ferreiro. En la 04/05, amb Schuster en la banqueta llevantinista, i Quique Sánchez Flores en la de l´equip contrari, el resultat va ser d'empat a zero, encara que el col•legiat Muñiz Fernández també anul•lava un gol a Reggi, aconsellat per l'auxiliar.

Noticia

La plantilla completa les proves mèdiques

Onze jugadors s'han sotmés a les pertinents proves mèdiques d'inici de temporada durant tot el matí en la Clínica IVRE. Oier, Chema, Campaña, Lluna, Bardhi, Doukouré, Cabaco, Coke, Sadiku, Saveljich i Samu García han sigut els jugadors que han completat les proves en esta segona jornada de treball. Els llevantinistes s'han sotmés a analítiques, a una valoració podológica estàtica, dinàmica...

Noticia

Primer dia de proves mèdiques per a la plantilla llevantinista

Comencen les proves mèdiques de pretemporada per als jugadors de la primera plantilla llevantinista. El primer grup format per Pedro López, Iván López, Toño, Postigo, Roger, Jason, Morales, Ivi, Koke Vegas, Rochina, Rául Fernández, Verza, Espinosa, Rubén García i Pepelu ja han passat per la clínica IVRE on s'han posat en mans dels servicis mèdics del club. Els llevantinistes s'han...