Noticia

Els llevantinistes s'han exercitat este matí amb les baixes de Pallardó i Rubén

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 17/09/2008 12:51h.
La primera esquadra granota s'ha exercitat este matí en la Ciutat Esportiva de Bunyol, en una sessió en què Luis García ha treballat íntegrament amb baló i els jugadors han disputat un partit reduït.

El tècnic madrileny no ha pogut comptar amb Pallardó i Rubén en esta sessió, encara que en principi podrà tindre als dos a la seua disposició per al encontre del dissabte.

El centrecampista valencià ha hagut de retirar-se per una sobrecàrrega en el recte anterior de la cuixa dreta, mentres que l'asturià patix unes molèsties en el genoll dret.

Els servicis mèdics han informat que tant Rubén com Pallardó realitzaran demà treball al marge per precaució, però que estaran disponibles per al dissabte.
Noticia

Pla de viatge a Granada

L'expedició llevantinista viatjarà el divendres a Granada per a disputar el dissabte a les 13 hores el partit corresponent a la Jornada 17 de la Lliga Santander davant del Granada CF. L'equip està citat el divendres a les 16:45 hores en l'Estadi Ciutat de València per a eixir en vol xàrter des de Manises a les 17:45 hores amb arribada...

El Levante UD repartix somriures i il·lusió entre els xiquets ingressats en La Fe, Clínic i Doctor Peset

Els jugadors i jugadores del Levante UD han realitzat la tradicional visita als xiquets ingressats en els hospitals valencians La Fe, Doctor Peset i Clínic. Amb la seua visita, els futbolistes han tret el somriure als més xicotets i als seus familiars.Blau i Grana, junt amb Roger, Morales, Postigo, Iván, Miramón, Clerc, Ruth, Soni, Corredera i Palacios han visitat als...