Noticia

Hui finalitza la primera fase de la venta d´accions de la Fundació Levante UD Cent Anys

Hui divendres 14 de juny a les 20 hores finalitza la primera fase de venda d'accions de la Fundació Levante UD Cent Anys, que es posava en marxa el passat 22 de maig, i en la que recordem podien comprar tots els accionistes del Levante UD fins a un màxim de tres accions.

Del dilluns 17 de juny al 13 de juliol donarà començament la segona fase per a abonats de la temporada 2018-19 que no tenen accions i que vagen a renovar el seu passe per a la temporada 2019-20, i en la que es podran comprar fins a quatre títols. Esta fase es realitzarà en rigorós orde de petició fins a completar la totalitat d'accions disponibles. Cal recordar que per a beneficiar-se del descompte de 60 euros en l'abonament de la temporada 2019-20 per ser accionista cal posseir un mínim de quatre títols.

Hi ha prevista una tercera fase, que començarà a partir del 15 de juliol de 2019, si anteriorment no s'hagueren venut la totalitat d'accions indicades, en la que qualsevol interessat podrà adquirir fins a un màxim de 100 accions.

Recordem que dimecres passat 22 de maig es van posar a la venda 17.877 accions del paquet de què és posseïdora la Fundació Levante UD Cent Anys; en estos moments a un preu de 135 euros.

L'horari de venda d'accions és de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores en les oficines del club, ubicades en el mateix estadi Ciutat de València.

L'adquisició de les accions es pot realitzar amb pagament en efectiu, sempre que no se superen els 2.000 euros per transacció; per mitjà de targeta bancària; o bé per mitjà del finançament, en les mateixes oficines del club, per mitjà de Caixa Popular i en les condicions establides per esta entitat.

Per al finançament de les accions és necessari portar la documentació següent:

- DNI/ NIE en vigor

- Justificant d'ingressos (Última nómina/Certificat de pensions/Renta en cas d'autònoms)

- Justificant bancari (el titular del compte ha de ser el mateix que el que finança)

Noticia

Sergio León i Natasa Andonova firmaran autògrafs el dimecres en l´Àrea Movistar LaLiga

Sergio León i Natasa Andonova seran els protagonistes este dimecres de l'Àrea Movistar LaLiga, on firmaran autògrafs de 18 a 19 hores. L'espai oferirà als assistents la possibilitat d'endinsar-se en el món de la realitat virtual per a sentir-se autèntics futbolistes, de veure la copa de LaLiga Santander i de convertir-se en protagonistes creant el seu propi crom, entre altres...

Noticia

Pla de treball del Levante UD

DILLUNS11:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTSDescansDIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva....