Noticia

Informació i preus de les entrades per a l´encontre entre l'Atlético Levante UD i el CD Castelló

El Levante UD informa que els abonats del club tindran l'accés gratuït a l´encontre que disputarà l'Atlético Levante UD este diumenge a les 11 hores en l'Estadi Ciutat de València davant del CD Castellón. Els abonats podran accedir a la zona de Tribuna de l'Estadi presentant l'abonament en les portes d'accés d'esta zona, independentment de la ubicació del seu abonament. Per tant, l'assignació dels seients per als abonats serà lliure. Així mateix, els abonaments infantils podran ser utilitzats per adults.

El preu de les entrades per als aficionats del CD Castellón, que estaran ubicats en Gol Alboraya, serà de 5 euros. Els seguidors del CD Castellón podran adquirir estes localitats a partir del dijous a les 10 hores en la Tenda Albinegra.

La resta del públic podrà adquirir entrades de Tribuna a un preu de 10 euros en les oficines del Levante UD en el següent horari:

-Dijous, de 9 a 14:30 hores i de 16:30 a 19:30 hores

-Divendres, de 9 a 15 hores

El diumenge es podran adquirir les localitats en les taquilles de l'Estadi Ciutat de València a partir de les 9:30 hores.

 


Noticia

El Ciutat de València homenatja a la secció Levante UD eSports

El Ciutat de València ha rendit homenatge als equips d'e-Sports, la secció de videojocs del Levante UD, que no para d'acumular èxits i recentment s'han proclamat campions de les seues competicions. Hui han rebut els seus trofeus sobre la gespa del coliseu granota. Una representació de l'equip XBOX del Levante UD eSports va arreplegar els trofeus que els acrediten com...