Noticia

Juan Ramón López Muñiz deixa de ser entrenador del Levante UD

El Consell d'Administració i la direcció esportiva han acordat la no continuïtat de Juan Ramón López Muñiz com a entrenador de la primera plantilla llevantinista, després de la reunió celebrada a la finalització de l´encontre de Lliga d'este matí davant del RCD Espanyol.

El Levante UD vol agrair a Muñiz i el seu cos tècnic el seu treball i dedicació durant la seua estada en la banqueta llevantinista, en la que es va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, i desitjar-li la major de les sorts en el futur, tant a nivell personal com a professional.


Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD han confirmat després de les proves mèdiques realitzades a Coke Andújar, que el jugador patix una lesió grau II-III en el lligament lateral intern del genoll dret. Els metges granotes estimen un període de baixa d'unes huit setmanes. El lateral madrileny s'ha hagut de retirar de la sessió d'este matí.

Noticia

Pla d´entrenaments per a la present setmana

Dilluns; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDimarts; DescansDimecres; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDijous; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDivendres; 10:30 hores, Estadi Ciutat de ValènciaDissabte; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDiumenge; Partit corresponent a la Jornada 5 de la Liga Santander entre el Levante UD i el Sevilla FC (12 hores)