Noticia

Nou organigrama de l'Àrea Esportiva del Levante UD

El Consell d'Administració del Levante UD ha decidit implantar un nou model de gestió de la parcel·la esportiva del club. Per este motiu s'ha confeccionat una Comissió de treball i seguiment de l'Àrea de Futbol, un equip de treball qualificat en la planificació i gestió esportiva del futbol professional amb l'afegit d'un clar ADN llevantinista.

Es tracta d'un grup multidisciplinari de professionals, molts d'ells ja han pertangut a l'entitat, que aportaran experiència, preparació, gestió, anàlisi, metodologia i il·lusió. Les principals novetats són la incorporació de la figura de Coordinador de la Secretaria Tècnica, així com les noves àrees de Big Data, Coordinació i Atenció al primer equip; i Metodologia i Captació.

Per tant, este organigrama queda distribuït de la manera següent:

Secretari Tècnic: Manuel Salvador

Coordinador Secretaria Tècnica: David Navarro

Departament de Metodologia i Captació: Manuel Fajardo i Javier Sanz

Departament de Coordinador i Atenció al primer equip: José Gómez

Departament Big Data: Pendent de selecció

Departament d'Escola de Futbol Base: Sergio Gómez

Departament de Psicologia de l'Alt Rendiment: Juan Miguel Bernat

Demà dimecres, a les 12:00 hores, tindrà lloc en l'estadi la presentació d'este nou equip de treball de l'Àrea de Futbol del Levante UD.

Noticia

Sergio León i Natasa Andonova firmaran autògrafs el dimecres en l´Àrea Movistar LaLiga

Sergio León i Natasa Andonova seran els protagonistes este dimecres de l'Àrea Movistar LaLiga, on firmaran autògrafs de 18 a 19 hores. L'espai oferirà als assistents la possibilitat d'endinsar-se en el món de la realitat virtual per a sentir-se autèntics futbolistes, de veure la copa de LaLiga Santander i de convertir-se en protagonistes creant el seu propi crom, entre altres...

Noticia

Pla de treball del Levante UD

DILLUNS11:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTSDescansDIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva....