Noticia

Part mèdic ASISA

Doukoure- Després de les diferents proves mèdiques a què s'ha sotmés en el matí de hui, els servicis mèdics han confirmat que el centrecampista patix un esquinç grau 3 en el lligament lateral intern del genoll esquerre que li mantindrà allunyat dels terrenys de joc entre 10-12 setmanes.

Pedro López - El capità llevantinista s'ha sotmés a proves este matí després que finalitzara l´encontre d'ahir amb molèsties, i estes han determinat que patix una contusió en el bessó de la cama dreta.

Sadiku - L'atacant patix una fractura nasal. El temps de recuperació està pendent d'evolució.Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD han confirmat després de les proves mèdiques realitzades a Coke Andújar, que el jugador patix una lesió grau II-III en el lligament lateral intern del genoll dret. Els metges granotes estimen un període de baixa d'unes huit setmanes. El lateral madrileny s'ha hagut de retirar de la sessió d'este matí.

Noticia

Pla d´entrenaments per a la present setmana

Dilluns; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDimarts; DescansDimecres; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDijous; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDivendres; 10:30 hores, Estadi Ciutat de ValènciaDissabte; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDiumenge; Partit corresponent a la Jornada 5 de la Liga Santander entre el Levante UD i el Sevilla FC (12 hores)