Skip to main content
VA
Primer Equip

El Levante UD ha de conformar-se amb l'empat enfront del Villarreal CF B

Levante UD i Villarreal CF B van firmar taules en un partit en el qual els locals van fer tot per a emportar-se la victòria després d'una primera meitat en la qual van anar a més i un segon temps en el qual van tindre la possessió de l'esfèric i les ocasions. Els de Javi Calleja es van avançar en el marcador, però el VAR va anul·lar el gol per un possible fora de joc mil·limètric. Amb l'equip granota encara reposant-se del colp, els visitants van anotar el 0-1 i Fabrício va acabar igualant el partit.

Els primers minuts es van desenvolupar sense ocasions. Els dos equips lluitaven per tindre la possessió de l'esfèric i els costava arribar a l'àrea contrària amb claredat. Prop dels primers 20 minutos es va acostar el Levante UD amb una assistència de Carlos Álvarez per a Cantero. El tir de l´‘11’ granota va ser desviat a córner per la defensa rival. Poc després, Carlos Álvarez es va atrevir amb un potent llançament que va atrapar Iker Álvarez. Els llevantinistes, amb el pas dels minuts, es van fer amb el control de la pilota i van portar el perill a l'àrea rival amb major insistència. Van protagonitzar una nova oportunitat després d'una internada de Cantero per la dreta. Va arribar fins a línia de fons, va posar la pilota a l'interior de l'àrea i Carlos Álvarez, que arribava des de darrere, no va poder rematar amb claredat. Cantero liderava les aproximacions a la porteria visitant, però també ho van intentar Carlos Álvarez, Bouldini i fins i tot Álex Valle pujant a rematar a l'àrea.

La segona meitat va arrancar amb un Levante UD que va buscar ràpidament la porteria rival. Tant va ser així que els de Javi Calleja es van avançar en el marcador mitjançant un gol de Bouldini. No obstant això, la revisió del VAR va anul·lar el gol per un possible mil·limètric fora de joc del davanter. Davant la incredulitat dels presents en el Ciutat de València, el Villarreal CF B va aprofitar el moment per a posar el 0-1 amb una rematada en el segon pal de Lanchi després del centre de C. Romero. La resposta del conjunt granota va arribar de manera immediata amb un potent llançament de Lozano que va desviar Iker Álvarez. Els locals van continuar barallant i van trobar porteria amb una jugada per banda de Roger Brugué, qui va centrar i va trobar el cap de Fabrício per a empatar el partit. Els llevantinistes no van desistir i, amb el control de la pilota, tractaven d'inquietar als seus rivals. Bouldini va poder anotar el segon amb una falta executada per Sergio Lozano que el davanter va rematar de cap i l'esfèric es va anar desviat.

Finalment, els dos equips es van repartir els punts i el Levante UD ja pensa en el pròxim compromís del divendres enfront de l'Albacete Balompié.