VA
Primer Equip

El Levante UD no aconsegueix aprofitar el seu avantatge davant el Real Racing Club

El Levante UD no va poder aprofitar l'avantatge obtingut en el marcador durant la primera meitat per a acabar sumant davant el Real Racing Club. Gràcies als gols anotats per Óscar Clemente i Iván Romero, els de Javi Calleja van afrontar la segona meitat amb superioritat en l'electrònic, però un penal molt protestat pels locals va permetre que els de Santander igualaren el partit i que, minuts més tard, remuntaren el resultat per mediació d'Arana i Peque.

El conjunt granota es va avançar en el marcador després d'una recuperació de Vezo, qui va filtrar una pilota per a Dani Gómez. El davanter es va internar en l'àrea, va centrar, la defensa va rebutjar i l'esfèric va caure als peus d'Óscar Clemente que no va desaprofitar l'oportunitat per a posar el 1-0 en el marcador. Poc els va durar l'alegria als locals, ja que, deu minuts després, el Real Racing Club va establir l'empat gràcies a un gol d'Arana. El Levante UD, instants més tard, va disposar d'una nova ocasió per a tornar a avançar-se en l'electrònic després d'una bona combinació entre Óscar Clemente i Iván Romero. Este últim no va aconseguir rematar amb encert. Poc després, Dani Gómez a punt va estar de marcar, però Mantilla va traure l'esfèric en la línia de gol.

El joc es va desenvolupar a un ritme molt alt i el conjunt granota buscava una vegada i una altra la porteria rival. Dani Gómez va protagonitzar una nova ocasió clara per a marcar, després de rebre la passada d'Oriol Rey, però va ser derrocat en l'àrea per Jokin Ezkieta. El col·legiat va assenyalar la pena màxima, però, immediatament, va anul·lar l'acció per fora de joc. A penes un parell de minuts després, Dani Gómez va tornar a intentar-ho amb un llançament que es va anar fregant el travesser. Qui sí que va marcar en el temps de descompte va ser Iván Romero després del centre de Xavi Grande. El ‘18’ va caçar la pilota en l'àrea i no va fallar. Amb avantatge en el marcador per als de casa, els dos equips van emprendre el camí de vestuaris.

Després de la represa, el Real Racing Club va establir l'empat després que el col·legiat assenyalara la pena màxima després d'una suposada falta molt protestada. Peque no va fallar des dels onze metres. Arana va fer el gol de la remuntada minuts més tard. El Levante UD posava el joc i les ocasions, però l'efectivitat la posava el conjunt de Santander. Va arribar el quart gol per als visitants amb un centre de Vicente que Peque va enviar al fons de la xarxa. Els llevantinistes no van baixar els braços i van continuar buscant la porteria contrària sense fortuna. Una rematada de Vezo en els últims instants es va anar per molt poc.

Finalment, el Levante UD, després d'una bona primera meitat, no va aconseguir aprofitar l'avantatge i es va quedar sense sumar punts al seu caseller.