Noticia

Microrrelato ganador del 110 Aniversario (Valenciano)

Autor: Pedro Ibáñez Santamaría

2019, 110 ANIVERSARI DEL LLEVANT UD I MOLT MÉS……


Un partit més a les dotze amb el seu ritual, rebuda a l'equip, saludar a coneguts i l'esmorzar. Després l'entrada al Ciutat de València, comprar pipes, beguda i a passar l’abonament.


Que orgull eixa pancarta “110 ANIVERSARI DEL LLEVANT UD”!!


Quasi no record des de quan vinc al camp. El meu pare sempre m'ha portat, com a ell el va portar el meu iaio i al meu iaio el meu besavi. El meu iaio va començar a anar al camp de Vallejo, el seu pare havia seguit al Llevant en els camps de riu. També comptava amb emoció el comiat del Vallejo el 28 d'abril de 1968, partit al qual no va faltar el meu pare.


El nostre estadi també va ser el vincle d'unió entre nosaltres, compartint els bons i pitjors moments del Llevant UD per les diferents categories de fútbol espanyol. Des d'aquell mes de setembre de 1969, quants esmorzar, pipes, emocions, amics.


Ells han pogut celebrar tots ascensos a primera divisió, jo només quatre, van poder veure jugar a Cruyff, formar part d'aquella millor afició de 2010-2011. Varem viure ser líders unes jornades en 2011/2012 i la classificació per a competir a Europa. També superar les temporades que es descendia de categoria i el Llevant es guanyava el qualificatiu d'equip ascensor.


Avui en asseure'ns no he pogut reprimir unes llàgrimes, el meu avi ens va deixar fa deu dies, la seua localitat buida reflecteix el buit que ha deixat en els nostres cors, va marxar feliç i volgut. Content amb el seu Llevant en primera i després d'haver vençut al totpoderós Reial Madrid.


El meu pare durant el partit mirava de reüll el seient, sé que ha comentat amb la meua mare que l'any que ve no renovarà eixe abonament, el seient del meu avi des de fa cinquanta anys, des d'aquell setembre de 1969.


Avui quan estiguem menjant tots junts a casa els donarem la notícia, li direm “papa no deixes el seient de l'avi, estic embarassada, una o un “granota” ve de camí i necessitarà un seient al costat del seu iaio”

Noticia

Comunicado del Levante UD y la Fundación Cent Anys

Se comunica a todas las personas y entidades que participaron en la campaña Granotas Solidarios, realizando donativos para adquirir material sanitario para combatir el COVID-19, y que deseen un certificado para su desgravación en la declaración de la renta 2020, que deben enviar un correo electrónico a administracion@fundacionlevanteud.org con los siguientes datos:NOMBRE Y DOS APELLIDOS y/o RAZÓN SOCIALDOMICILIO FISCAL, INCLUYENDO...

Noticia

​Suspendidos los entrenamientos de la Cantera Granota de competiciones autonómicas por el agravamiento de la crisis sanitaria

Las nuevas medidas adoptadas por la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, tras el empeoramiento de la situación sanitaria por el COVID-19, ha provocado la suspensión de los entrenamientos de la @CanteraGranota.El Levante Unión Deportiva y la Fundación del Levante UD, desde esta misma tarde, han suspendido los entrenamientos del fútbol base de todos aquellos...

Noticia

Somalia recibe el material donado por el Levante UD a través de la Misión Militar española en el país

El material deportivo donado por el Levante UD, junto a la FFCV y CD Castellón, Elche CF, Hércules CF, Valencia C.F y Villareal C.F ha sido entregado a diferentes equipos de Somalia durante estas navidades. Recordemos que el Contingente Español en EUTM Somalia por medio de la Delegación de Defensa en la CV solicitó apoyo a los clubes anteriormente citados...