Noticia

Demà dissabte continua la venda de passes en l'Estadi Ciutat de València

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 29/08/2008 14:32h.
El Levante UD continuarà amb la venda d'abonaments per a la temporada 08/09, demà dissabte en l'Estadi Ciutat de València.
Tots aquells aficionats que encara no hagen adquirit el seu passe de temporada podran fer-ho en horari de 10 a 14 hores, en les Taquilles de l'Estadi, i a la vesprada a partir de les 17 hores fins a l'hora del partit en les mateixes taquilles.

A més, a partir del dilluns continuarà la venda d'abonaments en horari de 10 a 14 hores i de 16:30 a 19:30 hores, en les Taquilles de l'Estadi.

Consulta el preu dels abonaments, punxant en la següent direcció: http://es.levanteud.com/abonos.html
Noticia

Pla de viatge a Albacete

El Levante UD viatjarà demà divendres per a disputar el partit corresponent a l'anada del Playoff d'ascens a LaLiga Santander el dissabte a les 21 hores enfront de l'Albacete Balompié.L'expedició eixirà a les 18.45 hores de l'Estadi Ciutat de València per a dirigir-se per carretera a Jorquera, on s'allotjarà, i tornarà després del partit. La concentració s'efectuarà a l'Hotel Spa...


Noticia

Dani Cárdenas s´incorpora a la dinàmica grupal

Dani Cárdenas ha començat a treballar amb la resta dels seus companys després de visitar en el dia de hui al Doctor Ernesto Fernández i comprovar que l'evolució de la lesió ha sigut favorable. El porter s'ha convertit en la principal novetat de l'entrenament vespertí que s'ha dut a terme en l'Estadi Ciutat de València i ja treballa per a...