Noticia

Dol per la defunció d'Antonio Gento, jugador del Levante UD en la temporada 1962-1963

El Consell d'Administració del Levante UD i la Fundació Cent Anys volen manifestar el seu més sentit condol per la defunció d'Antonio Gento López, jugador de la primera plantilla del Levante U.D. durant la temporada 1962-1963.

Antonio Gento es va comprometre amb l'esquadra blaugrana a l'agost de 1962 en qualitat de cedit per part del Real Madrid. En les campanyes anteriors havia defensat l'escut del Plus Ultra, filial de la societat madridista, si bé en les jornades finals de l'exercici 1961-1962 es va enfundar la samarreta del Real Madrid en el marc de la competició oficial en Primera Divisió.

Germà del llegendari Paco Gento i de Julio Gento va ser conegut en els mitjans futbolístics com Gento III. En la temporada 1962-1963 va disputar amb el Levante onze partits en Segona Divisió. Mai va ser titular indiscutible en l'onze de Lelé i amb posterioritat de Quique, però va anotar tres dianes durant la seua estada en l'entitat de Vallejo. De fet, va anotar el primer gol granota del curs en materialitzar una pena màxima en el xoc davant el Cartagena en el feu del Carrer d'Alboraia (2-1). Va ser titular en les setmanes inicials de la competició de lliga, si bé el seu influx en el col·lectiu va anar minvant.

Gento III va aconseguir l'històric ascens a Primera Divisió conquistat pel Levante U.D. a la conclusió de la campanya 1962-1963. La seua relació contractual amb l'equip llevantinista va finalitzar en esta temporada. La seua carrera professional el va traslladar fins a Santander i Oviedo. Antonio Gento va participar en l'homenatge que els històrics jugadors del Levante van rebre en 2013 en l'Estadi Ciutat de València per la commemoració del primer ascens a l'elit.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´abril)

DILLUNS11:00 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIMARTS11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIMECRES19:00 hores. Levante UD-Sevilla FCDIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DISSABTE14:00 hores. Elche CF-Levante UDDIUMENGEDescans.

Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica. Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència...