El Levante UD convida als seus abonats majors de 80 anys a presenciar els partits des de la Llotja VIP L´Alqueria

El Levante UD-Burgos CF no va ser un partit més per a alguns abonats llevantinistes. L'entitat d'Orriols va voler que els seus abonats majors de 80 anys que el mes de gener van complir anys tingueren l'oportunitat de presenciar l'esmentat compromís des de la Llotja VIP L´Alqueria. Des de l'any passat, el club felicita l'aniversari a estos abonats mitjançant una carta personalitzada, però des d'este mes de gener, a més, s'afegirà esta experiència única.

En el dia d'ahir els abonats Alfonso Cánovas, Francisco Gascón, Mercedes Navarro, Antonio del Pozo, Carlos Gil, Juan Medina, Francisco Hervás, Benjamín Escrich, Emilio Díaz i Juan Ferrer, juntament amb un acompanyant, van tindre l'oportunitat de disfrutar d'este regal. El president Quico Catalán, el president d'honor Francisco Fenollosa i el jugador Roger Brugué van compartir alguns moments amb ells i van immortalitzar esta experiència amb una fotografia de família.


Noticia

La Falla Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsà-Alfauir-La Nova d´Orriols s'alça amb el Premi Granota

El jurat de la XIII edició del Premi Granota ha visitat este matí les diferents comissions que van presentar la seua candidatura a este guardó. El veredicte ha sigut el següent:Primer Premi a la Falla Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsà-Alfauir-La Nova d´*Orriols.Dotació : 1.500€ i estendard.Segon Premi a la Falla Islas Canarias-Trafalgar.Dotació : 1.000€ i estendard.Tercer Premi a la Falla Doctor...