Noticia

El Levante UD EDI Femenino rep el Trofeu Especial Mundo Deportivo

Les seccions d'esport adaptat de la Fundació Levante UD Cents Anys continuen sumant reconeixements i en esta ocasió el guardó va ser per al Levante UD EDI Femení. Mundo Deportivo va premiar en la nit d'ahir a l'equip pioner de guerreres granotes amb el Trofeu Especial MD que es va entregar en la II Gala Femenina de Futbol Europeu, on es van donar cita les grans estreles del futbol europeu en un esdeveniment únic.

A l'esdeveniment, que es va celebrar en l'Antiga Fàbrica de Cervesa Damm, van assistir les jugadores Irene Ballesteros i Javiera Fernanda Berrios, i la Coordinadora de l'Escola Femenina d'esta secció i responsable d'Integració Social de la Fundació, Laura Gutiérrez, que van arreplegar el premi de mans de Santi Nolla, Director i GALL de Mundo Deportivo, a més de Vicente Herrero, director de la Fundació.

El Levante UD Femení EDI, que va ser reconegut per ser el primer a estar format i competir íntegrament per dones futbolistes en la Fase Final de la Lliga Genuine, entre altres tornejos, va rebre l'afecte en forma d'ovació de tot el públic present, en una gala en què es va destacar la importància d'este projecte llevantinista per a dones amb discapacitat intel·lectual.