El Levante UD és protagonista en el llançament de l'àlbum de cromos oficial Panini de LaLiga Genuine Santander

El Levante UD i la seua Fundació tornen a ser protagonistes i de nou continuen trepitjant fortes en els seus projectes socials, concretament en la seua secció de futbol adaptat Levante UD EDI i amb motiu del llançament de l'àlbum de cromos oficial Panini de LaLiga Genuine Santander. 64 futbolistes dels 150 que conformen l'escola troben el seu espai en esta celebrada edició que dona continuïtat a l'àlbum virtual que es va llançar la passada primavera. Cal recordar que el Levante UD ja va ser pioner en competir amb el primer equip femení de futbolistes amb diversitat funcional en l'etapa celebrada a la Ciutat Esportiva del Sevilla. A més, la Fundació té ja el seu propi àlbum de fotos amb tots els seus esportistes de diferents seccions.

Els 36 equips d'aquesta competició, amb les seues més de 1.000 jugadors i jugadores, i les seues més de 160 entrenadors i entrenadores, es veuran reflectits en esta primera edició de la col·lecció oficial de cromos Genuine.

El naixement de l'àlbum es remunta al passat 7 de novembre de 2019, quan va tindre lloc la presentació oficial de la tercera temporada de la competició, en la seu de Santander España a Madrid. Durant l'acte, que va comptar amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga; Rami Aboukhair, conseller delegat de Santander España; i Vicente del Bosque, ambaixador de LaLiga Genuine Santander, es va anunciar la creació de la col·lecció de cromos de la lliga de les vertaderes estreles.

El mes d'abril passat durant ‘La Llamada de la Ilusión’, una videoconferència que van mantindre Javier Tebas i Rami Aboukhair, amb els 36 capitans i capitanes dels equips de la competició, va arribar la primera sorpresa. Rami va presentar l'edició virtual de l'àlbum de LaLiga Genuine Santander i va anunciar que s'editaria una versió física per a tots els protagonistes.

Amb este àlbum, LaLiga i Santander España volen mantindre viva l'essència dels valors d'esta competició i que tots els que ho fan possible tinguen este bonic record de la seua participació en la millor lliga del món.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...