Noticia
LUD 6-2 TEN

El Levante UD Femení goleja a la UDG Tenerife i dormirà en la segona posició

Levante UD: Paraluta, O. Batlle, Gemma, Guti, Maitane (Banini, min. 57), Zornoza, Ivana (M. Corredera, min. 57), Alharilla, Eva Navarro (Esther, min. 69), Rocío y Redondo.

UDG Tenerife: Aline Reis, Clare Pleuler (Natalia Ramos, min. 46), Jujuba (Tata, min. 82), Eva Llamas, Martín Prieto, Pisco, Allegra (Koko, min. 46), María José, María Estella, Silvia Doblado (Paola, min. 46) y Patry Gavira.

Árbitro: Martínez Madrona (Comité Murciano). Amonestó a las locales Rocío, Redondo y Paraluta y a la visitante Patry Gavira.

Goles: 1-0. Rocío, min. 15.
2-0. Alharilla, min. 16
3-0. Eva Navarro, min. 35
4-0. O. Batlle, min. 45
4-1. Alharilla (p. p.), min. 60
4-2. Paola, min. 62
5-2. Eva Navarro, min. 64
6-2. Redondo, min. 93

Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de...

Noticia

El Levante UD crea la LUDoteca Granota

Des del Levante UD ens unim a la campanya Queda't a casa i, com sabem que el temps en les llars pot transcórrer més lent, volem posar en marxa una sèrie d'iniciatives perquè majors, jóvens i xicotets es mantinguen entretinguts amb el seu club. D'esta manera, obrim la nostra LUDoteca Granota on, per mitjà de jocs i entreteniment, els seguidors...