Noticia

El Levante UD inaugura l´exposició fotogràfica 110 Anys de Llevantinisme

El Levante UD dóna inici este dimarts 29 d'octubre l'exposició fotogràfica 110 Anys de Llevantinisme, un recorregut dels 110 anys de la nostra història en 110 imatges recopilades pel club granota i unides en una obra feta per a l'ocasió per l'artista Carlos Carsí. La mateixa estarà exposada durant esta setmana entre les 08:00 i les 15:00 hores en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.

L'exposició ha sigut inaugurada este dilluns per l'alcalde Joan Ribó, amb la presència del president del Levante UD Quico Catalán, el president d'Honor Francisco Fenollosa i els membres del Consell Luis Calero, Ramón Vilar i Braulio Pastor.

L'exposició tindrà caràcter itinerant i estarà exposada en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Les setmanes del 4 al 10 de novembre i de l'11 al 17 del mateix mes "110 Anys de Llevantinisme" estarà exposada en el Mercat de Colom.

Noticia

El Levante UD Femení fitxa a la portera María Valenzuela per dos temporades

El Levante UD s'ha fet amb els serveis de la portera María Valenzuela (Churriana de la Vega, Granada, 26-11-2002) per a convertir-se en futbolista del primer equip femení durant les pròximes dos temporades. La portera recala procedent del Granada CF.María Valenzuela ha defensat la porteria del Granada CF en els dos anteriors exercicis, quedant-se a un punt de l'ascens a...

Noticia

Viola Calligaris, nova futbolista del Levante UD

El Levante UD i Viola Calligaris (Lucerna, Suïssa, 17-03-1996) han arribat a un acord per a que la jugadora es convertisca en futbolista granota per a les doss pròximes temporades. La defensa aterra en el primer equip femení llevantinista des del Valencia CF.Calligaris va aterrar en la Primera Iberdrola en 2017 per a recalar en les files de l'Atlético de...