Noticia

​El Levante UD posa en marxa el Tour Granota pel Ciutat de València

El Levante UD ha posat en marxa el Tour Granota, una oportunitat única de descobrir tots els racons del coliseu granota.

Els visitants podran recórrer els racons més significatius del Ciutat de València i els llocs més emblemàtics; capella, llotja d'honor, vestuari local, túnel de vestuaris, sala de premsa o la zona mixta, a més d´eixir al terreny de joc. Tota una experiència per a grans i xicotets, tant per als granotes com per a qualsevol aficionat al món del futbol.

Preu de les entrades:

Abonats – 8 euros

No abonats – 10 euros

Menors de 5 anys – Gratis

Preu grups – 8 euros

Preu grups educatius – 4,80 euros

Les reserves han de realitzar-se fins a 24 hores abans de la visita i el pagament del tiquet es realitzarà en la Tenda Granota Estadi fins a 10 minuts abans del començament de la visita.

Consulta tota la informació ACÍ i reserva la teua plaça per al Tour Granota tant en la web https://tour.levanteud.com/ com en la Tenda Granota de l'estadi.

Noticia

Comunicat oficial

El Levante UD informa que posarà tots els mecanismes al seu abast per a evitar qualsevol possible mal ús de les entrades d'invitació de les quals gaudiran els abonats per la promoció del partit de tornada del playoff davant l'Albacete Balompié, que es jugarà el dimecres dia 7 a les 21.00 hores en l'estadi Ciutat de València.Amb la finalitat d'obtindre...


Noticia

​Tens saldo en el Moneder Granota? Consulta com i quan pots consumir-lo abans que expire el termini

El Levante UD dona l'oportunitat a tots els llevantinistes que encara tinguen saldo disponible en el Moneder Granota de poder consumir-lo en els pròxims mesos oferint diverses opcions per a això. Recordem que este Moneder es va crear en 2020 per a compensar econòmicament als abonats per la impossibilitat d'assistir a diferents partits per les restriccions pel COVID.D'una banda, poden...