Noticia

El migcampista Gustavo Carvajal s´incorpora a l´Atlético Levante UD des de l´Amèrica de Cali

El Levante UD ha arribat a un acord amb l'Amèrica de Cali per a la cessió del migcampista Gustavo Carvajal Gómez (Padilla, Colòmbia, 17-06-2000). El colombià recala en l'Atlético Levante UD per a jugar en la posició de migcampista defensiu.

Carvajal arriba al filial granota després d'haver debutat en la Primera Divisió de Colòmbia i haver participat en 20 ocasions en el clàssic conjunt de la Vall del Cauca i ser també una peça important en la seua segona plantilla. És internacional en les categories inferiors amb els cafeters, participant en els mundials Sub 17 de 2017 i Sub 19 de 2019. Amb el combinat Juvenil del seu país es va proclamar a més campió dels Jocs Centreamericans i del Carib i té un Torneig de Finalització amb Amèrica de Cali.

El colombià és la segona incorporació a l'Atlético Levante UD després de la del defensa Alfredo Pedraza.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...