Noticia

Homenatge a Paco López pels seus 100 partits en Primera Divisió en la banqueta del Levante UD

El tècnic del Levante UD, Paco López, va ser homenatjat en els prolegòmens del partit enfront de la Real Sociedad amb motiu dels seus 100 partits dirigint al conjunt granota en Primera Divisió, sent a més el primer que l'aconseguisc en la Lliga Santander defensant els interessos llevantinistes des de la banqueta. El preparador de Silla va rebre una samarreta emmarcada de mans del president d'honor, Paco Fenollosa, amb la presència de Quico Catalán. El colofó a esta data tan assenyalada va ser l'emocionant victòria aconseguida enfront de l'equip txuri-urdin.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´abril)

DILLUNS11:00 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIMARTS11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIMECRES19:00 hores. Levante UD-Sevilla FCDIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DISSABTE14:00 hores. Elche CF-Levante UDDIUMENGEDescans.

Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica. Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència...