Noticia

Ja a la venda l'Àlbum de Cromos Oficial de la Fundació del Levante UD amb tots els seus esportistes

La Fundació del Levante UD Cent Anys ha posat en marxa una nova iniciativa que servirà per a donar visibilitat als esportistes de les seues diferents seccions i que tan bona faena porten realitzant en els últims anys. L'Àrea Social ha ideat i llançat el seu Àlbum de Cromos oficial en el qual tenen el seu protagonisme cadascun dels jugadors i membres dels equips Levante UD EDI, Levante UD EDI Iniciació, Levante UD PC, Levante UD Masclets i també els grans campions i ambaixadors de Di_Capacidad: Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano.

Al fil de l'àlbum de cromos oficial de LaLiga Genuine Santander, des de la Fundació es va entendre que cadascun dels nostres esportistes havia de comptar amb el seu espai perquè és molt el treball i moltes les il·lusions de cadascun d'ells que hi ha darrere del projecte social. En total, són 203 cromos distribuïts en:

-156 de Levante UD EDI (123 adults i 33 xiquets i xiquetes d'Iniciació)

-14 de Levante UD PC

-12 de Levante UD Masclets

-Tres de Levante UD Di_Capacidad

-18 de tècnics dels nostres equips

Este Àlbum Oficial està a la venda en la Tenda Oficial tant de l'estadi com del carrer Colón a un preu de cinc euros i els beneficis aniran de manera íntegra destinats als projectes socials de la Fundació. Per a la seua elaboració, ha sigut de nou imprescindible la col·laboració dels nostres patrocinadors oficials Caixa Popular, Obra Social Fundació ‘La Caixa’, Diputació de València, Ajuntament de València i Generalitat Valenciana.


Noticia

La capella ardent d'Antonio Calpe quedarà instal·lada en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València

La capella ardent d'Antonio Calpe, llegenda del llevantinisme, quedarà instal·lada demà dijous, d'11 a 20 hores, en la Llotja VIP L´Alqueria de l'Estadi Ciutat de València, respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries establides per l'estat d'alarma. L'accés per a donar l'últim adéu a Antonio Calpe estarà restringit per l'aforament permés per estes mesures excepcionals, per la qual cosa...

Noticia

El Levante UD inicia el seu primer campus internacional en Emirats Àrabs amb més de 50 jugadors en Dubai

El Levante UD, a través de la seua àrea de Formació Internacional, està realitzant en la ciutat de Dubai (Emirats Àrabs Units) el primer campus del nostre del club en el país emiratí. Més de 50 jugadors d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys estan participant en el campus que compta amb entrenadors Levante UD, desplaçats per a...