Noticia

Ja a la venda l'Àlbum de Cromos Oficial de la Fundació del Levante UD amb tots els seus esportistes

La Fundació del Levante UD Cent Anys ha posat en marxa una nova iniciativa que servirà per a donar visibilitat als esportistes de les seues diferents seccions i que tan bona faena porten realitzant en els últims anys. L'Àrea Social ha ideat i llançat el seu Àlbum de Cromos oficial en el qual tenen el seu protagonisme cadascun dels jugadors i membres dels equips Levante UD EDI, Levante UD EDI Iniciació, Levante UD PC, Levante UD Masclets i també els grans campions i ambaixadors de Di_Capacidad: Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano.

Al fil de l'àlbum de cromos oficial de LaLiga Genuine Santander, des de la Fundació es va entendre que cadascun dels nostres esportistes havia de comptar amb el seu espai perquè és molt el treball i moltes les il·lusions de cadascun d'ells que hi ha darrere del projecte social. En total, són 203 cromos distribuïts en:

-156 de Levante UD EDI (123 adults i 33 xiquets i xiquetes d'Iniciació)

-14 de Levante UD PC

-12 de Levante UD Masclets

-Tres de Levante UD Di_Capacidad

-18 de tècnics dels nostres equips

Este Àlbum Oficial està a la venda en la Tenda Oficial tant de l'estadi com del carrer Colón a un preu de cinc euros i els beneficis aniran de manera íntegra destinats als projectes socials de la Fundació. Per a la seua elaboració, ha sigut de nou imprescindible la col·laboració dels nostres patrocinadors oficials Caixa Popular, Obra Social Fundació ‘La Caixa’, Diputació de València, Ajuntament de València i Generalitat Valenciana.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...