Noticia

Ja disponibles les entrades de la quarta jornada de la Primera Divisió de futbol sala

El Levante UD ha posat ja a la venda les entrades per al partit d'este dimarts 19 d'octubre corresponent a la quarta jornada de la competició de lliga que enfrontarà al Levante UD FS enfront del Burela FS a partir de les 21 h en el Pavelló Municipal de Paterna. El preu únic de les entrades és de 4 euros i es poden adquirir entrant en en este enllaç https://1909.es/Y3cWZ. Les persones que van acudir al partit de la jornada 2 davant de Jimbee Cartagena podran retirar la seua entrada de manera gratuïta en els accessos al pavelló presentant l'entrada o indicant el nom del comprador.

Cal recordar als espectadors presencials d'este partit que estarà subjecte a les mesures sanitàries corresponents en esta època de lluita contra la pandèmia.

Noticia

Miguel Pallardó, nou president de l´Associació de Veterans

L'Associació de Veterans del Levante UD ha triat al seu nou president. Miguel Pallardó serà qui ostentarà este càrrec que fins al moment ocupava Sergio Ballesteros. L'exjugador d'Alaquàs va defendre l'elàstica blaugrana en 122 compromisos oficials des de 2008 fins a 2014, aconseguint l'ascens a Primera Divisió en 2010, classificant al Levante UD per a disputar l'Europa League i participant...