L'alcalde de València i el president del Levante UD signen el protocol per a la segona fase de reforma del Ciutat de València

L'alcalde de València, Joan Ribó, i el president del Levante UD, Quico Catalán, han signat este dimecres el protocol per a la segona fase de la reforma de l'estadi Ciutat de València, un projecte que l'Ajuntament "valora positivament per raons urbanístiques, ambientals i socials", i ho considera "d'interés públic per a la ciutat de València". L'alcalde Joan Ribó i el president del club, Quico Catalán, han visitat les obres de la fase I de la remodelació de l'estadi després de la signatura de l'acord.

"Hem signat un acord entre l'Ajuntament de València i el Levante UD, i estem visitant unes obres amb gran potencialitat tecnològica i de les quals el barri d´Orriols i tota la ciutat quedaran molt satisfets". Ribó ha desitjat "al Levante UD els millors èxits, que tot li vaja molt bé, i que tant el barri d´Orriols, com el de Natzaret –amb el projecte de ciutat esportiva- així com, en general, tota la ciutat, puguen també gaudir d'unes infraestructures esportives de primer ordre". Així, l'alcalde ha destacat el projecte que està ultimant-se a la Ciutat Esportiva de Natzaret, "un projecte en el qual hem estat treballant i ja està molt madur", ha destacat Joan Ribó, qui ha afegit que "dinamitzarà molt el barri de Natzaret i millorarà les condicions esportives de tota la ciutat".

Per part seua, el president del club granota, Quico Catalán, ha destacat que l'acord amb el Govern municipal "ens permet que la nostra casa continue sent la nostra casa, i que este estadi nostre siga un referent nacional i internacional no sols en l'àmbit futbolístic, sinó també un referent de la ciutat, que siga un lloc atractiu i d'interés per a la gent que vinga a València a gaudir de l'esport i de la ciutat". Catalán ha agraït "el suport de l'Ajuntament de València", amb qui ha destacat que "treballem de la mà en el nostre objectiu comú que és complir, amb el club, amb la ciutat i amb els valencians".


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...