Noticia

Márquez renova el seu contracte amb el Levante UD FS

El Levante UD FS i Carlos Márquez Martínez (València, 26-06-1980) han arribat a un acord per a la seua renovació de contracte per a la pròxima temporada. D'esta manera, el jugador valencià complirà la seua novena campanya vestint els colors blau i grana.

El jugador va aterrar en el conjunt granota en l'exercici 2012-13 i, des de llavors, s'ha consolidat com un dels seus referents, des de l'ascens a Primera Divisió aconseguit un any més tard fins tot l'aconseguit, que ha derivat en la primera classificació per a la Copa d'Espanya en 2019-20 i els playoff pel títol fins a la semifinal de lliga d'enguany.

El capità llevantinista, anteriorment a la seua actual i fructífera etapa com a llevantinista, també va militar en UPV Maristes, Playas de Castellón, Armiñana València i Alboraia FS.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...