Noticia

Miramón completa la sessió d´entrenament i Óscar Duarte, de tornada després de la seua concentració amb Costa Rica

L'internacional Óscar Duarte s'ha incorporat als entrenaments del Levante UD després de tornar de la seua concentració amb la Selecció de Costa Rica amb la qual va disputar dos partits amistosos enfront de Qatar i el combinat del País Basc.

Pel que respecta a Miramón, que en l'última jornada va causar baixa per una lesió muscular en el sóleo de la cama esquerra, esta setmana el jugador ja ha començat a participar de manera progressiva en els entrenaments i hui ha pogut completar la sessió.

Noticia

Part mèdic ASISA | Aitor Fernández

El porter Aitor Fernández causarà baixa per a l´encontre del pròxim divendres davant el Real Valladolid. El porter va patir un colp en el transcurs del partit del passat dissabte enfront de l'Elche CF i, després de les proves mèdiques realitzades en el dia de hui, se li ha diagnosticat una contusió testicular que li impedirà exercitar-se amb normalitat durant...

Noticia

Pla de treball del Levante UD (23 a 29 de novembre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS18:00 hores. Entrenament a l´Estadi Ciutat de València.DIVENDRES21:00 hores. Real Valladolid-Levante UDDISSABTE11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIUMENGEDescans.