Noticia

Numeroses baixes en la primera sesió d´entrenament de la setmana

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 05/05/2008 13:16h.
La plantilla llevantinista s'ha exercitat este matí en l'Estadi Ciutat de València, després de l'empat d'ahir davant del RCD Espanyol, en una sessió marcada per les nombroses baixes de jugadors que arrosseguen diferents molèsties, a més d'Álvaro que comptava amb permís del club per a absentar-se.
Com ve sent habitual, els jugadors titulars de la jornada d'ahir es van exercitar a menor ritme, mentres que la resta va realitzar un entrenament de treball més intens.
La bona notícia de la sessió és que Miguel Ángel, que seguix de baixa per l'operació d'apendicitis a què es va sotmetre fa unes quantes setmanes, hui es va vestir de curt i va realitzar carrera contínua, a més de participar en la sessió tot i que encara no té l'alta mèdica.
La resta del part mèdic de hui dilluns és el següent:

- JUANMA- Arrossega molèsties en el turmell dret des de la passada setmana, i hui va descansar per precaució.
- GEIJO- Patix molèsties en els isquiotibiales de la cama dreta.
- BERSON- Una tendinitis en el taló d'Aquil·les li han impedit exercitar-se este matí, i ha rebut tractament fisioteràpic.
- JOSÉ SERRANO- Té una lumbàlgia i hui va realitzar treball fisioteràpic per a intentar recuperar-li en el menor temps possible.
- COURTOIS- Té unes molèsties en el cuixa esquerre i encara que hui va realitzar carrera contínua en solitari, es va retirar abans que la resta del grup que va realitzar recuperació.
- DESCARGA- Va realitzar treball amb els fisioterapeutes per una sobrecàrrega en els adductores.
- CAVALLERO- Igual que Serrano, té una lumbàlgia que li va impedir exercitar-se este matí amb normalitat amb el grup.
- ARVELADZE- Ha continuat amb el tractament fisioteràpic per a recuperar-se de les molèsties en els adductores de la cama esquerra que arrossega des de la passada setmana.

Els llevantinistes tornaran al treball demà dimarts a les 10:30 hores en l'Estadi Ciutat de València.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE16:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD