Quan vulgues i com vulgues: la Fundació llança un formulari online perquè pugues donar per als seus projectes socials

La Fundació del Levante UD ha ideat una nova fórmula perquè les persones que vulguen col·laborar amb els projectes socials granotes puguen fer-ho amb la major de les comoditats possibles. Es tracta del formulari online colabora.fundacionlevanteud.org, una plataforma amb la qual, amb uns pocs passos, es podrà col·laborar econòmicament de manera senzilla al treball que fa la Fundació respecte a integració social per a les persones amb diversitat funcional.

Este nou mètode és fàcil, ràpid i permet a les persones que ho desitgen col·laborar des de qualsevol lloc d'una forma fiable i segura, de la mateixa manera que es fa una compra online o una transacció corrent.

La Fundació del Levante UD tutela a més de 200 esportistes que integren els seus equips de Levante UD EDI, Levante UD Iniciació (per als més xicotets), el nostre equip Levante UD PC i Levante UD Masclets, la nostra pionera secció d'Hoquei a Silla de Rodes Elèctrica. A més, els nostres ambaixadors Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano són els capdavanters de les Xarrades Di_Capacitat, amb les quals ja han compartit els seus valors com a esportistes olímpics i els propis del Levante UD a milers de xiquets i xiquetes de centres escolars de la província de València.

Els donants poden informar-se dels beneficis fiscals del seu generós gest en la pestanya COL·LABORA de la web de la Fundació (www.fundacionlevanteud.org/es)

Agraïment als abonats que van donar el 30% del cost del seu abonament

En la Fundació del Levante UD també han volgut aprofitar per a mostrar el seu agraïment a tots aquells abonats que van triar la fórmula de recuperar el 30% del cost de la seua passada de la 2019-20 donant-lo directament per als seus projectes socials.