Noticia

Sergio Mullor, nou entrenador del Levante UD FS per a la pròxima temporada

El Levante UD i Sergio Mullor (Almeria, 24-06-1982) han aconseguit un acord perquè el tècnic almeriense es convertisca en el màxim responsable del Primer Equip de Futbol Sala per a la pròxima temporada.

La passada temporada, Sergio Mullor va dirigir a l'ACCS Asnières Vileneuve 92, on va aconseguir arribar fins a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League, a més de guanyar la Segona Divisió francesa amb 18 triomfs en 18 partits i arribar a quarts de final en la Copa de França.

Prèviament, Sergio va arrancar el seu camí professional com a entrenador en el Melilla FS, on va estar en dos etapes passant també per Marfil Santa Coloma, entre ambdós experiències va sumar més de 100 partits entre la Segona i Primera Divisió espanyola. Posteriorment va dirigir al MVFC Berettyóújfalu de la lliga hongaresa on va alçar fins a cinc títols a nivell local en quatre temporades.

Des del Levante UD li donem la benvinguda a Sergio Mullor i li desitgem el major dels èxits, que serà el dels granotes.Noticia

El davanter Omar Faraj es marxa cedit a l'equip suec Degerfors IF després de l'acord amb el Levante UD

El Levante UD ha aconseguit un acord amb el Degerfors IF de la màxima categoria de Suècia perquè Omar Faraj (Estocolm, 09-03-2002) jugue en el conjunt nòrdic fins al pròxim 31 de desembre, en qualitat de cedit. Omar Faraj va aterrar el passat estiu en l'Atlético Levante UD, del que es va convertir en el seu màxim golejador a l'aconseguir...