Noticia

Somàlia rep el material donat pel Levante UD a través de la Missió Militar espanyola en el país

El material esportiu donat pel Levante UD, junt amb la FFCV i CD Castellón, Elche CF, Hércules CF, Valencia C.F i Villareal C.F ha sigut entregat a diferents equips de Somàlia durant este nadal.

Recordem que el Contingent Espanyol en EUTM Somàlia, per mitjà de la Delegació de Defensa en la CV, va sol·licitar suport als clubs anteriorment citats per a la donació d'este material, que s'entregava el passat 7 d'octubre en un acte oficial en la Delegació de Defensa.

En la foto, jugadors dels diferents equips Somalís, autoritats de civils de la zona, el Comandant de la Força el General Fabiano Zizone. (Cap d'EUTM- Somàlia) i el Cap de Suport de la EUTM-Somalia, el Coronel Jose Luis Sales.



Noticia

La Junta General d'Accionistes del Levante UD va aprovar el Pressupost per a l'exercici 2020-21

La Junta General Ordinària d'Accionistes del Levante UD SAD va aprovar el punt dos de la convocatòria referent al Pressupost d'Ingressos i Gastos referit a l'Exercici 2020/2021. El Consell d'Administració va presentar una previsió d'Ingressos de 83.161.370 euros i de gastos de 82.983.130 euros, amb un resultat final abans d'impostos de 178.240 euros. A favor van votar 93.716 accions degudament...