Noticia

Tornada als entrenaments amb les baixes de Pallardó, Rubén i Pedro Vega

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 23/09/2008 19:36h.
El llevant UD ha tornat al treball esta vesprada en la Ciutat Esportiva de Buñol, després dels dos dies de descans de què han pogut disfrutar els hòmens de Luis García.
En este primer dia de volta als entrenaments, el tècnic madrileny ha comptat amb les baixes de Pallardó, Rubén i Pedro Vega.

El centrecampista valencià, amb una micro ruptura en el recte anterior de la cama dreta, ha rebut tractament fisioteràpic ja que es troba en ple procés de recuperació de la seua lesió.

Rubén, per la seua banda, que arrossegava una sobrecàrrega articular en el genoll dret, hui no es va acudir a la Ciutat Esportiva ja que patix una gastroenteritis, i depenent de l'evolució es valorarà el seu estat en la sessió de matí.

Finalment, Pedro Vega va realitzar treball al marge per la sobrecàrrega d'adductors encara que demà s'exercitarà amb la resta del grup.

Els llevantinistes continuaran preparant el encontre de diumenge que ve davant del Sevilla FC Atlético demà dimecres a les 10:30 hores en la Ciutat Esportiva de Buñol.