Noticia

Tornada als entrenaments este matí en la Ciutat Esportiva

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 19/11/2008 13:09h.
La primera plantilla llevantinista ha tornat als entrenaments este matí en la Ciutat Esportiva de Buñol, després de la jornada de descans d'ahir dimarts, per a començar a preparar el xoc de diumenge que ve davant del Celta de Vigo.

Luis García ha tingut a disposició a tots els seus hòmens, a excepció dels lesionats Pedro Vega i Adrián Martín, que continuen en ple procés de recuperació.

Pel que fa a l'extrem esquerre, evoluciona molt favorablement de la ruptura fibril·lar de 3 centímetres en el recte anterior del quàdriceps de la cama esquerra que es va produir en Eibar. Els servicis mèdics han confirmat que Pedro Vega està realitzant un treball de readaptació a l'esforç, amb carrera continua, tocs de baló i exercicis específics per a la seua posada al punt final.

El cas d'Adrián és distint, ja que va recaure de la lesió en l'adductor quan començava el treball el que passa setmana, i únicament està rebent tractament fisioteràpic pels matins amb els metges llevantinistes, mentres que a la vesprada realitza sessió doble en La Calderona.