Noticia
AND 0-1 LUD

Victor Ruiz posa la guinda a una exhibició de domini de l'Atlético Levante UD

FC Andorra: Ratti, Bessone, Andrés (min. 58, Riverola), Moha (min. 65, Iker), Forgas, Rai Marchan, Loureiro, Gaffoor, Jilmar, Bover (min. 71, Casadesús) y Mussa Jr.

At. Levante: Cárdenas, Rubén García (min. 42, Joan Monterde), Eliseo, Victor Ruiz, Toni Herrero, J. Bernal, Arturo, Giorgi, Edgar (min. 69, Ontiveros), Ferni, y Soberón (min. 78, Blesa).

Árbitro: Marta Huerta de Aza (comité tinerfeño) amonestó a los locales Moha y Rai Marchan. Por parte de los granotas a Rubén García.

Goles: 0-1, min. 52, Victor Ruiz.


Noticia

Gran acolliment de la campanya Granotes solidaris que s'amplia fins dimarts que ve. Participa!

El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys volen agrair la solidaritat de totes les persones que estan participant de manera molt activa en la campanya Granotes solidaris amb la qual, gràcies a les donacions econòmiques rebudes, es comprarà material sanitari per a la Sanitat Pública valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per...

Noticia

El Levante UD i la Fundació Cent Anys t´inviten a participar en la campanya Granotes solidaris. Fes la teua donació!

El Levante UD i la Fundació del Levante UD 'Cent Anys' et conviden a participar en la campanya solidària "Granotes solidaris" amb la finalitat que pugues fer la teua donació econòmica per a la compra de material sanitari per a la Sanitat Pública Valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per a ajudar als centres de...