Skip to main content
VA
Fútbol Base

Aitor Gandia, Marcos Puchalt i Marc Santos jugaran la Final del Campionat d'Espanya Sub-14

There are no reactions yet. Be the first!

Els jugadors de l'Infantil A del Levante UD Aitor Gandia, Marcos Puchalt i Marc Santos jugaran la Final del Campionat d'Espanya Sub-14 després d'imposar-se amb la Selecció valenciana al combinat d'Aragó per 4-2.

La Ciutat del Futbol de Las Rozas acull des d'ahir este campionat del futbol formatiu nacional amb 12 partits que deixaran a dos campions en categoria Sub-14 i a altres dos en categoria Sub-16, corresponents a la Fase Or i Fase Plata.

La Selecció valenciana Sub-14, després de la seua victòria en la vesprada d'ahir enfront d'Aragó, amb la representació llevantinista d'Aitor Gandia, Marcos Puchalt i Marc Santos, s'enfrontarà en la Final a Catalunya demà dissabte a les 13 hores.

Selecció valenciana Sub-16

Nacho Pérez i Unai Tirado, jugadors del Cadet A del Levante UD, representaran a l'entitat llevantinista defenent els interessos del combinat de la Comunitat Valenciana. La Selecció de Catalunya espera als valencians en la Semifinal que es disputarà esta vesprada a les 18.30 hores i que es podrà vore en directe a través del canal de Youtube de la RFEF punxant en este enllaç