Skip to main content
VA
Femení

Alba Redondo, María Méndez i la Nations League, protagonistes en el Levante-Andorra: vine a vore el trofeu i a homenatjar les campiones!

El Levante UD i els seus aficionats viuran una gran vetlada amb les campiones de la UEFA Women’s Nations League i les campiones del torneig continental, Alba Redondo i María Méndez, en la prèvia del Levante-Andorra. El club convida a tots els seus aficionats a vore de prop el trofeu i a retre homenatge a les internacionals granotes.

El Levante UD  oferirà als seus aficionats este dimecres la possibilitat de vore de prop i fotografiar-se al costat del trofeu de la UEFA Women’s Champions League aconseguit per la Selecció espanyola recentment en derrotar a França en la gran final. Dos de les grans vencedores d'este torneig continental van ser Alba Redondo i María Méndez, que seran homenatjades sobre la gespa del Ciutat de València en els prolegòmens del partit entre el Levante UD i el FC Andorra.

Exhibició del torneig de la Nations League en el Ciutat

El primer dels actes importants en relació a l'èxit aconseguit per Alba Redondo i María Méndez, al costat del combinat nacional, serà l'exhibició del trofeu de la Nations League en una sala habilitada en els baixos de l'estadi, just al costat de la Tenda Granota. La copa estarà exposada des de les 16.00 hores fins a les 18.30 hores perquè els nostres aficionats puguen conéixer-la de prop i fer-se fotos al costat d'ella.

Homenatge a les campiones d'Europa

Posteriorment, el trofeu es traslladarà fins a la gespa. Alba Redondo i María Méndez eixiran amb la copa, minuts abans d'iniciar-se el partit entre el Levante UD i el FC Andorra, per a rebre el reconeixement i l'afecte de tots els aficionats congregats en la graderia del Ciutat de València, així com dels seus companys del primer equip masculí. En el verd d'Orriols, les nostres futbolistes l'oferiran als llevantinistes, que en els últims temps ja han vist com diverses de les seues jugadores es proclamaven campiones: Alba Redondo (Mundial 2023); UEFA Nations League (la mateixa Alba i María Méndez); Europeu sub19 (Estela, Érika i per partida doble Silvia Lloris); i el Mundial sub20 (Lloris). Una altra oportunitat, sens dubte, per a viure una festa a la casa dels granotes i tornar a celebrar un èxit del seu equip femení.