Skip to main content
VA
Primer Equip

Alexis Suárez i Juanlu Gómez viuen la victòria davant el Real Zaragoza des de la Llotja del Ciutat

La gran victòria del Levante UD davant el Real Zaragoza ha comptat hui amb dos testimonis excepcionals. Els ex jugadors granotes, Alexis Suárez i Juanlu Gómez han vibrat des de la Llotja del Ciutat amb els gols de Roger Brugué i Dela.

Dos futbolistes mítics que han escrit amb lletres d'or la història llevantinista i que passaran als anals com dos dels millors jugadors que han trepitjat la gespa del Ciutat de València.

Alexis Suárez

Alexis va arribar al Levante UD en la temporada 2003/2004 i va militar durant quatre temporades en el club. Uns pocs jugadors poden presumir de tindre dos ascensos a la seua esquena i precisament ell és un d'ells (2003/2004 i 2005/2006). La seua contundència en el camp com a defensa central li va convertir en una de les referències de l'equip d'aquella època al costat de Jesule.

Juanlu Gómez

Juanlu va arribar al club en la temporada del centenari, la 2009/2010, amb una idea clara; ascendir. I vaja si ho va aconseguir. Però no va ser eixa l'única gesta del seu palmarés, ja que pot presumir d'haver viscut, segurament, els millors anys del club fins al moment. En les seues quatre temporades de granota va aconseguir un ascens, una permanència històrica (2010/2011), un lideratge i una classificació per a l'Europa League (2011/2012), i el somni europeu per al Levante UD (2012/2013).

Este ha sigut un partit especial per a Lorena González, responsable dels Voluntaris que cada setmana estan al peu del canó amb tot el que el Levante UD i la Fundació Cent Anys poden necessitar. Lorena s'acomiada després de 12 temporades, i des del club volem transmetre-li nostre més sincer agraïment per tot el treball realitzat estos anys i la seua desinteressada col·laboració.

José Vicente Gil, jugador de Levante UD EDI, ha sigut l'esportista encarregat de col·locar la pena en el partit de hui.

A més, el departament de Patrimoni Històric ha presentat en la Llotja una exposició amb document i fotografies més destacades relacionades amb el Levante UD i el Real Zaragoza, al costat de la Copa de l'Espanya Lliure i la camiseta que va lluir Iborra fa just un any, en el partit en el qual es reconeixia oficialment el trofeu per part de la RFEF i que es va entregar en el Ciutat.

En el descans, Fibra València ha patrocinat un concurs de llançar penals que ha enganxat als assistents a la graderia.