Skip to main content
VA
Levante UD

Alharilla, Andrés García i l'afició granota disfruten d'una vesprada de llevantinisme amb Fibra València

There are no reactions yet. Be the first!

Els futbolistes del Levante UD Alharilla Casado i Andrés García, al costat dels aficionats granotes, van disfrutar d'una gran vesprada de llevantinisme gràcies a l'esdeveniment organitzat pel patrocinador oficial del club Fibra València i main sponsor de la secció femenina. Firma d'autògrafs, fotografies i sorteig de fantàstics regals per a una emocionant vetlada que es va tenyir de blaugrana.

A les 18.00 hores arrancava la sessió de rúbriques de la capitana del Levante UD Femení i del jove futbolista de la primera plantilla masculina. 12 anys com granota contemplen a Alharilla mentres que Andrés s'ha convertit en un dels productes del Planter Granota més representatius per la seua curta però ja important trajectòria en el Levante UD. Per tant, un atractiu per als nostres aficionats que es van congregar durant quasi dos hores a l'espera de la seua fotografia, de la seua postal firmada i de les moltes sorpreses que tenia preparades Fibra València: camisetes oficials de joc, pilotes, bufandes i la joia més desitjada com el patinet elèctric, el lliurament del qual va ser el colofó a la jornada.

A més d'Andrés i Alharilla, a la botiga de Fibra València situada en l'Avinguda del Port 192 de la capital del Túria van estar presents el director de Desenvolupament de Negoci del Levante UD Miguel Miró i el Director Creatiu de Fibra València Fernando Casado.