Skip to main content
VA
Primer Equip

Andrés Fernández: “Estic superagraït de poder continuar jugant en un club com el Levante UD”

There are no reactions yet. Be the first!

Andrés Fernández ha comparegut este migdia davant els mitjans de comunicació després de la seua recent renovació amb el Llevant U. El portera, feliç per l'acord aconseguit per a la seua continuïtat, ha atés les preguntes dels periodistes a la sala de premsa de l'Estadi Ciutat de València després de la sessió d'entrenament.

El Levante UD i Andrés Fernández van oficialitzar la setmana passada la renovació del compromís que vincula a les dos parts per una temporada més i en el dia de hui el porter ha mostrat públicament la seua felicitat. “Sent el que pot sentir Buba en pujar al primer equip. Sent que tinc la grandíssima sort de jugar un altre any més. Crec que a la meua edat cada any el celebraré com si haguera pujat del planter i estic superagraït de poder fer-ho en un club com este que em sembla un gran club”, ha assegurat amb un ampli somriure mostrant el seu orgull per vestir un any més la camiseta llevantinista.

Així mateix, el porter ha reconegut que “vaig vindre amb el pensament que podia ser la meua última temporada, vaig vindre amb la intenció de disfrutar-ho al màxim. El que vull és trobar-me tan bé com siga possible en el dia a dia, poder aportar. Soc una persona que el que faig intente prendre-m'ho amb la màxima concentració i ajudar a l'equip, als meus companys”.

Preguntat pels motius que li han portat a defendre l'escut del Levante UD un any més, Andrés Fernández no ha dubtat a afirmar que “és un gran club. L'Estadi ha quedat preciós i la Ciutat Esportiva té bones zones per a entrenar i tindre un dia bo”. Així mateix, el meta murcià ha destacat el sentiment de pertinença que es va trobar en arribar: “Dins del club tota la gent vol ser com una família. Hi ha un sentiment de germanor per tots els treballadors que estan intentant ajudar… i això no ho veus en tots els clubs. S'agraïx molt quan eres un jugador que vens de fora”.

A continuació, pots vore de manera íntegra la roda de premsa.