Skip to main content
VA
Levante UD

Els integrants del Taller de Reminiscència disfruten de l'entrenament de la primera plantilla masculina en l'estadi

There are no reactions yet. Be the first!

Els participants del “Taller de Reminiscència” de la Residència "Ballesol Gobernador Viejo", que està realitzant l'Associació de Futbolistes del Levante UD des del mes d'abril passat, han disfrutat de l'entrenament que la primera plantilla masculina ha tingut hui en l'estadi. 

Esta ha sigut la primera de les eixides de les dos que tenen programades coordinades amb el Levante UD, i és que en estos “Tallers de Reminiscència” s'alternen activitats didàctiques en la pròpia residència amb les visites l'entrenament o a un tour granota per l'estadi, tractant de generar moments enriquidors i d'alta càrrega emocional per als participants.

La plantilla, encapçalada pel seu entrenador Felipe Miñambres i el cos tècnic, han volgut compartir vivències al costat del Ballelevante UD, nom que els dinamitzadors granotes van posar als onze integrants del taller, en finalitzar la sessió i han immortalitzat l'acte amb la gran foto de família. 

Recordem que este és el primer Taller de Reminiscència que posa en marxa l'Associació de Futbolistes del Levante UD, gràcies al projecte de FEAFV, LALIGA i la seua Fundació.

 

El futbol contra l'oblit

La posada en marxa d'este projecte té com a objectiu arribar a persones majors, als qui els devem molt, per la qual cosa es convertix en una oportunitat magnífica per a fomentar la sensibilització i la conscienciació social amb este col·lectiu.

A més, està demostrat que el futbol pot ser una ferramenta molt efectiva per a ajudar a recuperar records, especialment entre aquelles persones que tenen vincles emocionals o records associats a l'esport. I en el cas del futbol, és un esport que ha estat molt present en les seues vides, i amb el qual reviuen l'emoció de recordar un partit al qual van assistir, una victòria del seu equip o un jugador al qual van conéixer, amb el que, en finalitzar les 12 sessions, els participants hauran recuperat records i emocions inoblidables.

 

El Ballelevante UD

En la primera sessió, els dinamitzadors llevantinistes van crear el Ballelevante UD, compost per Laura Gómez, Joaquín Falomir, Jose Roselló, Mª Ángeles Gisbert, Gloria Andreu, Manuel Catalán, Purificación Álvarez, Manuel Ceballos, Vicente Alabau i Concha Furió, participants del Taller de Reminiscència del Levante UD; un equip de futbol que, a través de les seues vivències, segur acaba la temporada revitalitzat, invicte i en plena forma, tant física com mental.