Skip to main content
VA
Levante UD FP

​Campions d'Espanya de Futbol Platja!

El Levante UD s'ha proclamat flamant Campió d'Espanya de Futbol Platja en superar en la final al Recreativo de Huelva per 6-5.

La trepidant trobada es va decidir en la pròrroga a 27 segons de la final amb el gol d'Ott, que decantava la balança del costat granota, i permetia que els pupils de Moratal s'alçaren amb el trofeu que els acredita com a millor equip nacional per tercera vegada després que ja ho aconseguiren en 2018 i 2019.

El partit va estar molt igualat en tota les parts i prova d'això és que al final del primer temps s'arribava amb 1-1, amb el gol granota anotat per Hodel. El meta Elliot posava el 2-1, resultat amb el qual finalitzava el segon temps.

La tercera part va ser un espectacle de gols; Ott anotava el 3-2 i de nou Hodel ampliava distàncies amb el 4-2, però el Recreativo no anava a posar-lo fàcil i aconseguia donar-li la volta al marcador amb tres tants consecutius per a aconseguir un 4-5. Mancant poc menys de dos minuts per a la conclusió, Edu Suárez marcava l'empat a cinc a pilota parada.

Ja en la pròrroga, Ott anotava el definitiu 6-5 en marcar de falta directa i portava a la bogeria a l'equip levantinista, que es porta la Lliga Nacional a Orriols.

Abans d'arribar a la final, el Levante UD havia superat en aquesta Final Four de Cadis al CD Santamaría en semifinals, al qual va véncer amb claredat per 8-2.

Recordem, a més, que els granotes van completar una fase de grups perfecta, on van sumar 27 punts de 27 possibles, vencent amb claredat en totes les seues trobades.

Aquests són els jugadors que s'han proclamat Campions d'Espanya

Víctor Viala, Eliott Henri David Mounoud, Soleiman Batis El Asri, José Manuel Arias, Edu Suárez, Antonio José Mayor, José Miralles, Pedro José García Paredes, Glenn David Hodel, Adrián López, Noel Robin Ott, Adrián Frutos, Ihor Borsuk i Juanvi Badía.

Enrique Moratal (entrenador) i Cristiano Bartolini (2n entrenador)